Zvukový systém Porsche Design z originálního výfuku Porsche 911 Carrera GT3 můžete vidět v Kotvě

V obchodním domě Kotva představuje butik Porsche Design exkluzivní zvukový systém, jehož subwoofer pokrývá skutečný výfukový systém nového vozu Porsche 911 Carrera GT3. V Kotvě je aktuálně vystaven jediný exemplář tohoto 911 Soundbaru ve střední Evropě, stejně jako celé nové Porsche 911 Carrera.

V rámci Porsche Days je v Kotvě vystaven jediný exemplář nového sportovního vozu Porsche 911 Carrera v ČR. Tato expozice je nyní rozšířena o exkluzivní představení zvukového systému 911 Soundbar, který evokuje právě novou Carreru. Jeho subwoofer byl postaven přímo na míru originální části výfukového systému tohoto vozu. Výjimečný designový skvost vznikl v Porsche Design Studiu v Zell am See v Rakousku.

„Jsme hrdí na to, že v rámci Porsche Days právě Kotva exkluzivně v ČR hostí dva takto výjimečné produkty, jako je nový vůz Porsche Carrera a zvukový systém Porsche Design 911 Soundbar, který na něj navazuje. Potvrzuje to naši koncepci Kotvy jako prémiového obchodního domu, ve kterém najdete to, co nikde jinde,“ říká Jaroslav Petrů, generální ředitel OD Kotva.

„Skutečnost, že se nám podařilo zajistit expozici prvního 911 Soundbaru Porsche Design ve střední Evropě právě v Kotvě dokazuje, že čeští zákazníci jsou pro značku Porsche Design klíčoví a že jejich vkus je v rámci Evropy vyhlášen,“ dodává Pavel Řezníček, majitel butiků Porsche Design v Praze.

Vystavený kus tohoto designového zvukového systému v hodnotě 78 500 Kč mohou zájemci vidět v obchodě Porsche Design v Kotvě.

Základní vlastnosti Porsche Design 911 Soundbar:

  • 1 Virtual Surround system
  • Bezdrátový přenos hudby v CD kvalitě z tabletu, telefonu nebo notebooku pomocí technologie Bluetooth®
  • Jednoduchá instalace jedním kabelem
  • Připojení: 1 analogový vstup (cinch), rozhraní Bluetooth® 3.0 (apt-X® kodek), 1 digitální vstup (koaxiální), 1 digitální vstup (optický), 1 Sub Out
  • Vlastnosti: Regulace basů a výšek, Dolby Digital dekodér, DTS TruSurround™, dálkový ovládač, vestavěný subwoofer, LED displej, režim virtuálního prostorového zvuku a stereo

Soundbar2_v03 Soundbar1_v04_weiss Soundbar1_v04 Soundbar2_v03_weiss