Tiskové zprávy

Sledujte Olympijské hry v Paříži 2024 s MAGENTA TV

S balíčkem HBO Základ mohou diváci získat přístup k široké škále sportovních přenosů, aby jim neunikla žádná vteřina, bod ani šance.

Knihobot startuje nový pořad Bookself. Známé osobnosti v něm představí svůj vztah ke knihám

Knihobot přichází s pilotní sérií autorského pořadu Bookself, v němž zpovídá známé osobnosti a zjišťuje, jaký mají vztah ke knihám a jaké tituly podle nich stojí za přečtení. Knižní nadšenci jej mohou sledovat od 7. července na youtubovém kanálu Knihobotu.

Seyfor rozšiřuje své portfolio o dvě nové HR akvizice

Seyfor, přidává do svého portfolia hned dvě společnosti poskytující software pro recruitment.

Hedepy spouští vlastní podcast. Hedepy Talks „pohladí vaši duši“, provázet jím bude Andy „Fitfab“ Voříšková

Online psychoterapeutická platforma Hedepy spustila další iniciativu s cílem destigmatizace duševních onemocnění i osvěty v důležitých tématech z

Nová tarifní nabídka Next od T-Mobilu přináší další benefity i partnerství Alzy a Maxe

T-Mobile představuje nové portfolio mobilních tarifů Next. Ty kladou důraz na aktivní využití dat, zábavu, pohodlí a bezpečí a uživatelům přinesou kromě dalších porce dat a vyšší rychlosti i neomezené víkendy a exkluzivní nabídku od partnerů Alza či Max. Portfolio bude spuštěno 25. června, aktivovat ho lze třeba přes aplikaci Můj T-Mobile nebo na prodejnách.

Novým CMO Knihobotu je David Novák, povede marketing firmy napříč trhy, chce stvořit sebevědomou zahraniční značku

Do čela marketingu knižního secondhandu Knihobot nastupuje David Novák. Za sebou má více než 13leté působení ve Vodafonu,

T-Cloud splňuje přísné bezpečnostní nároky na zařazení do katalogu cloudových služeb pro e-government

Zápis do katalogu spravovaného DIA je podmínkou pro možnost poskytovat služby sdíleného veřejného cloudu orgánům veřejné správy, úřadům a dalším státním institucím. Službu mohou využít i firemní zákazníci, kterým může usnadnit implementaci řešení spojených s nároky směrnice NIS2. Ke splnění bezpečnostní úrovně 3 chybí už jen poslední krok.