Velké říjnové slevobraní u CZC startuje druhý týden

CZC, které stále ještě slaví 25 let na trhu, spustilo začátkem října slevovou akci, v jejímž rámci nabízí zákazníkům postupně mnoho žádaných produktů za mimořádně atraktivní ceny. Velké říjnové slevobraní u CZC se postupně zaměřuje na čtyři kategorie elektroniky. Dnes se do akce dostávají vybrané počítače, notebooky a příslušenství, jako jsou tiskárny, monitory, nabíječky a další produkty.

První úspěšný týden byly do Velkého říjnového slevobraní u CZC zařazeny stovky položek z kategorie mobilních telefonů, tabletů, mobilního příslušenství a produktů pro chytrou domácnost. Mezi nejžádanější produkty patřil robotický vysavač Roidmi EVE Plus a sada Apple AirTag.

V pondělí odkrylo CZC na stránkách druhou kategorii akce zaměřenou na počítače, notebooky a jejich příslušenství. Právě teď lze získat například notebook HP 15s-fq4990nc s 15.6″ Full HD IPS displejem, procesorem Intel Core i5-1155G7, 16 GB operační paměti DDR4, grafikou Intel Iris Xe Graphics a SSD diskem o kapacitě 512 GB SSD za 12 990 Kč (s využitím aktuálního kódu slevobraní). Mezi další aktuální atraktivní nabídky patří například počítač Lenovo IdeaCentre 5 24IAH7 typu all-in one vestavěný do 23.8″monitoru s dvanáctijádrovým procesorem Intel Core i5-12500H, 16 GB pamětí DDR5 a SSD diskem 512GB PCIe NVMe.

Mezi tiskárnami najdou nyní zákazníci například oblíbenou multifunkční inkoustovou tiskárnu s tankovým systémem a mimořádně nízkými provozními náklady Canon PIXMA G3410, která umožňuje bezokrajový tisk fotografií v rozlišení až 4 800 × 1 200 dpi za akční cenu 3 392 Kč nebo barevnou laserovou tiskárnu HP Color Laser 179fnw s Wi-Fi za 5 975 Kč při využití kódu.

Mezi velmi atraktivní nabídky Velkého říjnového slevobraní u CZC je také monitor MSI PRO MP273QV s úhlopříčkou 27″, vysokým WQHD rozlišením 2560 x 1440 bodů, velmi velkým pozorovacím úhlem 178° v horizontální i vertikální rovině, obnovovací frekvencí 75 Hz a dobou odezvy 1 ms (MPRT).

Až do konce října budou v jednotlivých týdnech následovat další kategorie. Každé pondělí odkryje CZC na stránce Velkého říjnového slevobraní nové akce s novými stovkami produktů v dalších kategoriích. Většina produktů je zařazena do akční nabídky v omezeném množství.

„Už 25 let si V CZC vytváříme úzký vztah se zákazníky. Díky tomu, a také díky naší geekovské DNA máme silnou komunitu věrných zákazníků nejen z řad počítačových a konzolových hráčů, kterou chceme i do budoucna rozvíjet. Jim i všem ostatním jsme nyní připravili celý měsíc velmi zajímavých slev napříč všemi kategoriemi elektroniky. Zákazníkům můžu jen doporučit, aby sledovali stránku Velkého říjnového slevobraní pravidelně, mají se na co těšit,“ zdůrazňuje Jan Suchý, šéf marketingu CZC.