Tipy na valentýnské menu

Den svatého Valentýna považují mnozí za výmysl amerických obchodníků. Pravdou ale je, že svátek zamilovaných pomalu proniká i mezi české tradice. Jeho doménou u nás ale nebývají nákladné dary, jako v ostatních zemích, ale romantické procházky a večeře při svíčkách. Jelikož restaurace bývají 14. února plně rezervované, můžete si valentýnské menu připravit velmi snadno i doma.

Pokud chcete, aby po romantické večeři následoval příjemný večer, je nutné menu předem dobře promyslet. Zapomeňte na gulášek se šesti a oddejte se výjimečným chutím a afrodiziakálním účinkům jednotlivých ingrediencí. Chřestová polévka, pečená ryba s celerovým pyré a čokoládový dezert s ořechy bude tou nejlepší volbou. A když si potraviny necháte dovézt domů, zbyde vám více času na přípravu intimní atmosféry. Kolonial.cz nabízí rozvoz zdarma a vy si můžete místo nakupování otevřít společně lahev vína.

A navíc, e-shop Kolonial.cz připravil pro své zákazníky mimořádnou akci. K valentýnskému nákupu můžete objednat pro svoji drahou polovičku také jednu z krásných kytic.

Předkrm pro povzbuzení chuti nejen na další chod

Že má chřest blahodárné afrodiziakální účinky, je všeobecně známo. Úprava chřestu není nijak složitá. Nejvíce asi zaujmete jemnou polévkou, která je hotová doslova za pár minut. Oloupaný a nakrájený chřest stačí krátce povařit v zeleninovém vývaru, rozmixovat, ochutit solí a pepřem a zjemnit smetanou. Příjemně nasládlá chuť navnadí na další chody a zbytek večera.

Pořídit ho můžete již od 159 Kč v e-shopu s potravinami Kolonial.cz.

Chřest bílý

Vášeň z mořských vln a bramborové pyré s tajnou přísadou

Dary moře jsou obecně považovány za účinné afrodiziakum. Jinak tomu ale není ani u mořských ryb. Může za to zinek, jód, vápník a železo v nich obsažené. Oproti jiným druhům masa je také ryba mnohem stravitelnější a nehrozí, že by na vás po večeři padla únava. Příprava ryb i darů moře je rychlá a jednoduchá, stačí opéct na másle s čerstvými bylinkami. Ale pozor na přemíru česneku! Ten sice také posiluje sexuální výkonnost, ale v tomto případě s ním raději šetřete.

Celer sám o sobě nevypadá na talíři „sexy“, ale jeho touhu vzbuzující složení stojí za trochu námahy, jak ho do jídla zakomponovat. Zkuste jím například nahradit část brambor při přípravě kaše nebo bramborového pyré. Získáte tak lahodnější chuť a vaše tajemství zaručeně nikdo neprohlédne.

Na e-shopu Kolonial.cz najdete širokou nabídku sladkovodních i mořských ryb a plodů moře.

Pražma

Čokoládový dezert s ořechy pro omámení smyslů

Není náhoda, že k valentýnskému svátku patří čokoládové bonbony. Čokoláda uvolňuje endorfiny a dokáže v našem těle vyvolat pocit rozkoše. V kombinaci s ořechy, které obsahují zinek a dodají tak tělu potřebnou energii a sílu, bude úspěch romantické večeře zaručen. Zkuste své drahé polovičce nabídnout rafinované francouzské profiterolky.  Jsou vynikající, a co víc, můžete je mít bez práce uloženy ve svém mrazáku.

Mražené profiterolky jsou k dostání na e-shopu Kolonial.cz od 6,90 Kč za kus.  

profiterolky

Červené víno jako elixír lásky

Jako tečku za výbornou večeří a jako příslib smyslného pokračování poslouží sklenka červeného vína.  Víno dokáže rozproudit krev a také uvolnit zábrany. Nejdůležitější je v tomto případě zachovat správnou míru, aby se nestalo, že váš partner v nejlepším usne. A pokud nevíte, jestli vybrat české, moravské, španělské nebo třeba chilské víno, můžete s partnerem snadno vybavit vaši domácí vinotéku a uspořádat soukromou degustaci.

Širokou nabídku vín a sektů najdete v e-shopu Kolonial.cz.

vino_habanske

 

Každá žena ocení krásné květiny

Pokud jste muž, nezapomeňte své drahé darovat květiny. Snad každé ženě vykouzlí rozkvetlé květy na rtech zářivý úsměv. Buď zvolte jednoduchou variantu jedné nebo tří rudých růží, nebo vyberte pestrou kytici. Kolonial.cz připravil pro své zákazníky mimořádnou akci. K valentýnskému nákupu můžete objednat pro svoji drahou polovičku také jednu z vázaných kytic včetně stylové decentní dekorace.

Na Valentýna můžete v e-shopu Kolonial.cz objednat své partnerce dokonce i kytici.

 

KytkaodPepyValentnskLKytkaodPepyValentnskM_1 KytkaodPepyValentskXL