Valentýnské dárky last-minute na Pepa.cz

Je sobota ráno, 14. února, a vy se s hrůzou budíte s myšlenkou, že jste v hektickém týdnu nestihli koupit žádný valentýnský dárek pro svou drahou polovičku. Výlet do nejbližšího supermarketu zrovna příliš originálních možností nenabízí – bonboniéra nebo basa piva pravděpodobně vaši lásku příliš dobře nevyjádří. Co takhle ale třeba romantický pobyt, večeře pro dva nebo originální zážitek zakoupený na Pepa.cz? To už zní lépe…

Vše, co potřebujete k nákupu na poslední chvíli, je počítač s připojením na internet, platební karta a tiskárna. Váš valentýnský dárek tak může být na světě doslova během několika málo minut.

Dvojka na trhu slevových serverů, Pepa.cz, nabízí aktuálně 80 valentýnských nabídek, přehledně rozdělených do kategorií Dejte si pobyt, Dárky pro radost, Láska prochází žaludkem a Zažijte to spolu. Stačí se tedy jen rozhodnout, co vaši drahou polovičku nejvíce ohromí, a můžete se přesunout k výběru samotného dárku.

Nejprodávanější valentýnskou nabídkou a zároveň skvělým zážitkem je Privátní vířivka a sauna v Praze pro 2 za 499 Kč. Pokud chcete za dárek utratit co nejméně peněz, nenechte si ujít nabídku 2 vstupenek do 5D kina v Praze za 99 Kč.

V případě, že vás více láká dárek v podobě romantické večeře, má pro vás Pepa.cz připravenou Hostinu v restauraci na lodi v Praze za 590 Kč nebo Romantické čtyřchodové menu pro 2 v Brně za 799 Kč.

Pro ty nejnáročnější jsou pak na Pepa.cz připravené romantické pobyty v prověřených hotelech. Vybírat můžete například z Wellness pobytu pro 2 v Mariánských lázních nebo 3denní romantické dovolené v hotelu sv. Vojtěch.

Všechny valentýnské nabídky naleznete na www.pepa.cz/valentyn.