Toshiba uvádí na trh jeden z nejlehčích 13“ notebooků na světě s Full HD displejem – Portégé Z30

Společnost Toshiba Europe GmbH uvedla na trh jeden z nejlehčích notebooků – Portégé Z30 s  matným antireflexním IPS displejem o úhlopříčce 33,8 cm (13,3”), o rozlišení Full HD 1920 x 1080. Tento notebook je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Windows 7 Professional a instalačním diskem Windows 8.1. Je ultratenký, lehký a výkonný. Váží pouze 1,2 kg a na baterii vydrží pracovat až 10 hodin. Ocení jej uživatelé, kteří nepřipouštějí žádné kompromisy ve flexibilitě ani výkonu na cestách.

Notebook Toshiba Portégé Z30 je nástupcem legendárního modelu Portégé Z830 – notebooku, který byl dlouhou dobu nejlehčím 13,3“ přenosným počítačem na světě. Jeho odolnost je ověřena Danem Přibáněm, který s ním procestoval Afriku a Jižní Ameriku ve svých žlutých Trabantech. Vyztužené magneziové šasi notebooku přečkalo všechny nástrahy obou cest a dodnes funguje bez jediného servisního zásahu.

Mimořádná záruka 

Na tento notebook, stejně jako na většinu ostatních firemních notebooků Toshiba, se vztahuje výjimečná služba – Záruka spolehlivosti. Zákazníci, kterým výrobek do jednoho roku od zakoupení vypoví službu, získají bezplatnou opravu a navíc navrácení celé pořizovací částky[1]. Toshiba firemní notebooky vyrábí ve své vlastní továrně. Zavedením této služby Toshiba potvrzuje jejich spolehlivost a vysokou kvalitu provedení. Notebooky Toshiba Portégé a Tecra prochází navíc testováním HALT (Highly Accelerated Life Testing) od nezávislého německého zkušebního institutu TÜV Rheinland®. Jedná se o proces, během kterého jsou notebooky opakovaně vystavovány extrémním teplotám, pádům a vibracím.

Jedinečný displej a vlastnosti

Dosud byly na trhu notebooky Portégé Z30 s HD displejem. Novinky osloví uživatele, kteří chtějí na cesty mimořádně lehký notebook bez kompromisů pro plnohodnotnou každodenní práci s výdrží baterie až 10 hodin. Tyto přístroje poskytují vyspělé bezpečnostní funkce, jsou dokovatelné a jejich podsvícená klávesnice umožňuje snadné použití i za špatných světelných podmínek.

Prvním modelem Portégé Z30 s Full HD displejem, který se dostává na pulty obchodů, je Portégé Z30-A-181 s procesorem Intel Core i5 4210U Haswell, 8 GB RAM DDR3L, grafickou kartou Intel HD Graphics 4400, SSD diskem s kapacitou 256 GB, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamerou, HDMI konektorem, WiDi, třemi porty USB 3.0, čtečkou otisků prstů a TPM čipem. Cena tohoto modelu je 35 390 Kč s DPH.

Druhý model za cenu 37 490 Kč včetně DPH – Portégé Z30-A-19L – je vybaven procesorem Intel Core i7 4510U Haswell a 3G/LTE modemem pro SIM kartu a trvalý přístup k internetu.

Na vrcholu nabídky stojí Portégé Z30-A-1E1, který disponuje oproti poslednímu jmenovanému operační pamětí 16 GB a SSD diskem s kapacitou 512 GB. Jeho cena je 48 190 Kč s DPH.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“16″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]

[1] Podrobné podmínky najdete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/reliability/.