Toshiba uvádí na náš trh novou platformu 14″ notebooku Satellite Pro A40-C

  • Satellite Pro A40-C je na našem trhu zcela novým notebookem
  • Matný 14“ Full HD displej a klávesnice odolná proti polití
  • Vynikající poměr cena / výkon pro firmy i výuku

Společnost Toshiba Europe GmbH představuje poprvé na českém a slovenském trhu novou platformu notebooku – Satellite Pro A40-C. Je zkonstruován tak, aby naplnil všechny základní potřeby profesionálních firemních uživatelů a přitom zachoval vynikající poměr mezi cenou a výkonem. Tímto modelem nabízí Toshiba přístroj s žádaným 14″ (35,56 cm) displejem v rozlišení Full HD a dalšími benefity. Základním standardem profesionálních notebooků Toshiba je dnes matný displej, sada portů v plné velikosti včetně několika USB 3.0 a Intel Pro WiDi – technologie pro bezdrátový přenos obrazu na velké displeje pro účely prezentací, navíc s řadou bezpečnostních funkcí, které zabraňují nechtěné zobrazení citlivých firemních informací na nežádoucích obrazovkách. K tomu všemu přidejte ještě duální mikrofon, který potlačuje ruch okolí a webkameru s optimalizovaným režimem pro videokonference.

S představením procesorů Intel® Core™ 6. generace ve firemních noteboocích Toshiba je k dispozici také Battery Charging control – funkce, která zajišťuje maximální využití kapacity baterie a výrazné prodloužení pracovní doby notebooku na cestách bez možnosti dobíjení. V případě Toshiba Satellite Pro A40-C to konkrétně znamená výdrž na baterie až 9 hodin[1]. Pro specifické účely prezentace je také k dispozici možnost zabezpečit notebook prostřednictvím zámku Kensington Lock.

První konfigurace Satellite Pro A40-C na trhu

První dostupná konfigurace této modelové řady se náš trh dostane již v příštím týdnu a nese označení Satellite Pro A40-C-150. Je osazena procesorem Intel® Core™ i5, operační pamětí 8 GB a konvenčním pevným diskem s kapacitou 500 GB. Výbava zahrnuje čtečku otisků prstů a SmartCard, TPM čip, tři rozhraní USB 3.0, RGB, HDMI, RJ-45, slot pro paměťové SD karty a konektor pro sluchátka a mikrofon. O grafiku se stará na desce integrovaná karta Intel® HD Graphics 520. Kvůli potřebám společností, které využívají vlastní interní systémy, je dodávána s předinstalovaným systémem Windows 7 Professional a přibalenými DVD disky s Windows 10 64bit Pro.

Nadstandardní záruka

I tento cenově dostupný model poskytuje tříletou záruku, která je doplněna roční Zárukou spolehlivosti[2] (Reliability Guarantie). Ta zajistí zákazníkovi, že pokud mu během prvního roku od zakoupení notebook vypoví službu vinou výrobní vady, získá kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět.

 

[1] Podle MobileMark 2014

[2] Podléhá podmínkám služby, které jsou k dispozici na stránkách www.toshiba-czech.com/reliability

Satellite Pro A40-C_08 Satellite Pro A40-C_beauty_01_Win10 Satellite Pro A40-C_beauty_02_Win10 Satellite Pro A40-C_01_Win10  Satellite Pro A40-C_04_Win10