Toshiba se stává hrdým sponzorem Světového poháru v ragby 2015

Společnost Toshiba byla jmenována oficiálním sponzorem Světového poháru v ragby 2015 a již potřetí tak bude podporovat největší turnaj v tomto sportu. Světový pohár v ragby 2015 bude zahrnovat 48 zápasů v Anglii a Walesu v období od 18. září do 31. října 2015.

Působení Toshiby na poli ragby má dlouholetou tradici. Kromě sponzoringu Světového poháru v ragby v letech 2007 a 2011 se Toshiba v loňském roce stala oficiálním sponzorem japonského týmu a bude podporovat i jeho účast na Světovém poháru. Toshiba se může pochlubit i vlastním týmem BRAVE LUPUS, který hraje v japonské lize. Mnoho členů tohoto družstva již několik let reprezentuje svůj národ v barvách japonského Rugby World Cup týmu.

„Je nám potěšením pokračovat v úspěšné spolupráci se Světovým pohárem v ragby,“ řekl Noriaki Hashimoto, viceprezident a zástupce společnosti Toshiba pro Evropu, Střední východ a Afriku. „Tento turnaj je jednou z největších událostí ve světě a my se těšíme, že sehrajeme svou roli a přineseme sílu a vášeň širšímu publiku ještě více, než kdy dříve.“

Murray Barnett, ředitel obchodního, přenosového a marketingového oddělení dodal: „Toshiba je lídrem a průkopníkem špičkových technologií a s narůstajícím publikem Světového poháru se společně snažíme být nablízku všem fanouškům, ať už nás sledují kdykoliv a kdekoliv.“

V době příprav a během turnaje bude Toshiba iniciovat řadu aktivit, aby zapojila diváky do akce. Ti si tak tento ročník budou moci užít opravdu naplno.