Toshiba Satellite Pro A50-C, notebook se zárukou spolehlivosti

  • Řada Satellite Pro A50-C nyní již s tříletou zárukou
  • Odolný a bezpečný se zárukou spolehlivosti Reliability Guarantee
  • Pro profesionální využití se 4 USB porty a optickou DVD mechanikou
  • Pokročilé vlastnosti a větší produktivita včetně páté generace Intel® Core™ CPU

Toshiba Europe GmbH představuje nové notebooky Toshiba Satellite Pro A50-C, navržené speciálně pro byznys, umožňující vyšší produktivitu a efektivitu práce v kanceláři i v terénu. Satellite Pro A50-C poskytuje jistotu, stejně jako všechna ostatní zařízení Toshiba s tříletou zárukou a zároveň zárukou spolehlivosti Reliability Guarantee[1].

Satellite Pro A50-C s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6”) je vybaven prvky pro lepší produktivitu a vyšší výkon tak, aby vyhovoval požadavkům těch nejnáročnějších uživatelů pro práci v kanceláři i mimo ni. Pro optimalizovaný výkon je vybaven až pátou generací procesorů Intel® Core™ i5 a Core™ i7. Možnost volby mezi vysokorychlostním HDD nebo prémiovým SSD diskem nabízí lepší flexibilitu pro různé nároky na ukládání a grafika až NVIDIA® GeForce® 930M s 2 GB VRAM má za cíl zajistit plynulé přehrávání videí a pokročilejších vizuálních efektů. Pro efektivní práci byl přidán blok numerické klávesnice. Antireflexní displeje s rozlišením HD nebo Full HD pomáhají bojovat s odlesky a poskytují ostrý obraz.

Satellite Pro A50-C je doplněn o záruku spolehlivosti Toshiba Reliability Guarantee1. V případě, že by notebook přestal fungovat v prvním roce používání kvůli výrobní vadě, vám bude notebook zdarma opraven a zároveň bude vrácena celá jeho pořizovací cena. Pro zajištění dlouhé životnosti zařízení jsou všechny modely Satellite Pro A50-C testovány v německém institutu TÜV Rheinland® testem H.A.L.T[2] (Highly Accelerated Lifestyle Test), který simuluje tři roky pravidelného užívání.

Snadné připojení

Satellite Pro A50-C je navržen tak, aby bohatými možnostmi konektivity umožnil produktivní práci kdykoliv a kdekoliv. Zajímavostí u této řady je integrace 4 USB portů, která vychází vstříc profesionálním uživatelům. Pro plynulou práci bez potřeby adaptérů je vybaven portem HDMI, RGB, Gigabit LAN i slotem na SD kartu. Vybaven je nejnovějšími bezdrátovými technologiemi, včetně technologie Wireless Display pro snadné prezentace na schůzkách a Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 nebo 7265 pro rychlejší připojení.

Ekologické řešení

Satellite Pro A50-C byl vytvořen s ohledem na životní prostředí. Uživatelé mohou ovlivnit svou ekologickou stopu díky zabudované funkci Eco Utility, která umožňuje přizpůsobit nastavení počítače pro co nejvyšší výkon při zachování co nejnižší spotřeby energie. Zařízení je v souladu s požadavky na Energy Star 6.1.

První model Satellite Pro A50-C na našem trhu

První konfigurací, která se právě dostala na náš trh s českou klávesnicí, je Satellite Pro A50-C-10D. Osazen je procesorem Intel® CoreTM i5 s podporou 4 GB operační paměti a 500 GB pevným diskem se 7 200 otáčkami. Uživatelé mají k dispozici optickou mechaniku pro čtení a zápis DVD a o zobrazení se stará integrovaná grafická karta Intel HD 5500. Dodáván je bez operačního systému a uživatel má tak naprosto volnou ruku k jeho výběru dle individuálních potřeb. Jeho doporučená koncová cena je pro náš trh 18 990 Kč (resp. 689 €).

 

Toshiba Satellite Pro A50-C obecně:

  • Displej: 39,6 cm (15,6”) LED antireflexní HD (1366 x 768), nebo Full HD (1920 x 1080)
  • Procesory: až pátá generace Intel® CoreTM i7
  • Grafika: až NVIDIA® GeForce® 930M s 2 GB VRAM
  • SSD/HDD: až 256 GB SSD nebo 1 TB HDD
  • Paměť: až 2x 8 GB DDR3L 1 600 MHz
  • Konektivita: 1 x port HDMI®, 2x port USB 3.0, 2x port USB 2.0, 1x slot na SD kartu, 1 x RGB
  • Komunikace: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 nebo 7265, Wireless Display technologies, Bluetooth®0
  • Full HD kamera s duálními mikrofony eliminujícími okolní hluk
  • ODD: super-multi DVD drive, nebo bez ODD
  • OS: až Windows 10 Home (předinstalované)[3], nebo až Windows 7 Professional předinstalované s Windows 10 Pro (na DVD)
  • Tříletá záruka
  • Záruka spolehlivosti Reliability Guarantee1
  • Životnost baterie: až 8 hodin2
  • Hmotnost: od 2,0 kg

Rozměry: 379 x 258 x 23,95 mm

[1] Podléhá obchodním podmínkám. Vztahuje se pouze na vybrané země. Při poruše zařízení v době do jednoho roku od zakoupení je možné využít standardní záruku s opravou a současným vrácením celé kupní ceny. Platí pouze v případě, že zařízení bylo registrováno do 30 dnů od zakoupení.

[2] Testováno za specifických podmínek.

[3]Od září 2015