Toshiba odstartovala kampaň „Make IT work“

Kampaň podporuje nové produkty pro korporátní a středně velké firemní zákazníky.

Toshiba Europe GmbH zahajuje celoevropskou kampaň „Make IT work“ zaměřenou na obchodní partnery a zákazníky ze středně velkých firem a korporátní sféry. Kampaň bude zaštiťujícím prvkem veškerých obchodních aktivit společnosti, která tak chce podpořit nové řady firemních zařízení dostupných na celém evropském trhu.

Kampaň „Make IT work“ by měla ukázat silnou pozici Toshiby v profesionálním prostředí zejména prostřednictvím rozmanité škály B2B řešení a vysoké úrovně konzultací a podpory pro své partnery a zákazníky.

Řada nových byznysových zařízení se skládá z dvanácti platforem, včetně vlajkových notebooků a hybridů – Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C a Portégé Z20t-C. Všechny jsou postaveny na klíčových pilířích společnosti Toshiba, kterými jsou bezpečnost, spolehlivost, vysoká konektivita a jednotná správa. Jsou vybaveny novými procesory Intel® Core™ 6. generace, které ve spojení se systémem Windows 10 zajišťují optimální výkon s maximální výdrží baterie.

Jorge Borges, Head of B2B Marketing ve společnosti Toshiba Europe, říká: „Rychlý pokrok v technologických inovacích firmám přináší množství příležitostí pro zefektivnění řady operací. Skutečnou výzvou zejména pro středě velké společnosti a korporace však je zachování nebo zlepšení bezpečnosti a spolehlivosti technologií. Právě naše kampaň ‚Make IT work‘ s tímto sdělením přichází. Jsme tu pro to, abychom jim pomohli se všemi důležitými kroky v zavádění chytřejších a účinnějších IT strategií.“

„Jsme zároveň hrdi na naše firemní zařízení. Jsou ztělesněním bezpečnosti, spolehlivosti a jednoduché správy. Právě tyto vlastnosti ve spojení s výhodnou cenou přináší vysokou návratnost investic do zařízení Toshiba,“ dodal Jorge Borges.

Toshiba poskytuje také širokou řadu nehardwarových B2B řešení, včetně Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), který společnostem umožňuje snadnou správu jejich zařízení napříč kompletním majetkovým managementem a komplexními nástroji sledování užitku zařízení nebo dodržování předpisů.

Zahájením „Make IT work“ společnost Toshiba navazuje na předcházející iniciativy, jako jsou „Get Modern with Toshiba“ a „Toshiba Means Business“, které sklidily velký úspěch v sektoru malých a středních firem. Kampaň bude podpořena investicí více než 1 miliónu €.

Doplňuje ji řada dalších aktivit, včetně PR a marketingové kampaně obsahující e-mailovou komunikaci, produktová videa, webové bannery a microsite.

Pro více informací prosím navštivte web „Make IT work“ – www.toshiba.eu/work

Toshiba_MakeITwork_20160210