Toshiba na veletrhu IFA 2014: lifenology – technologie pro život

Toshiba představila na berlínském veletrhu IFA 2014 v hale 21a svoji vizi lepší budoucnosti „lifenology“. V návaznosti na know-how, které vychází ze široké škály technologií, vytváří Toshiba produkty a služby, které zlepšují kvalitu života lidí na celém světě a pomáhají dávat životu další rozměr.

Součástí této vize, která zahrnuje všechny oblasti zaměření společnosti Toshiba, je uvádění produktů, které pomáhají spotřebitelům v každodenním životě – dáváme lidem technologie, které umožňují, aby dělali to, co chtějí, způsobem, který si sami zvolí. Proto představila Toshiba na veletrhu IFA 2014 řadu novinek a oznámení nových produktů, které mají potenciál obohatit život a spoluvytvářet jeho přidanou hodnotu.

Přizpůsobená mobilita

Toshiba Europe ukazuje nové směry a rozšiřuje stávající řady tabletů, aby uspokojila stále rozmanitější mobilní potřeby dnešních uživatelů. Toshiba Satellite Radius 11 je prvním 29,5 cm (11,6″) konvertibilním notebookem Toshiba, který umožňuje jednoduchou transformaci do pěti různých režimů. Satellite Radius 11 nabízí všestrannost a je navržen tak, aby se přizpůsobil potřebám uživatelů, aby naplnil všechny potřeby, které přináší náročný den.

Klíčovým produktem Toshiba na veletrhu IFA 2014 je také lehký Satellite CL10-B, který poskytuje s dlouhou životností baterie a úložištěm typu cloud svobodu, navíc v kombinaci s operačním systémem Windows 8.1 s Bing. Pro ty, kteří mají rádi bezpečné datové úložiště cloud, představuje společnost Toshiba také nový Chromebook optimalizovaný pro maximální zábavu – Chromebook 2 má vyladěné reproduktory Skullcandy® a úhlopříčku 33,8 cm (13,3″) s možností výběru až Full HD IPS displeje.

Na závazek ohledně zvýšení osobní flexibility reaguje společnost Toshiba na veletrhu IFA 2014 rozvojem produktové řady tabletů se systémem Windows 8.1 s Bing a představujeme tablet Encore Mini. Jedná se o vysoce mobilní tablet s úhlopříčkou displeje pouhých 17,8 cm (7″) a procesorem Intel® Atom™, se kterým získáte roční předplatné sady Microsoft Office 365 Personal.

Inteligentní vizuální zážitky

Toshiba představuje prototyp nového Ultra HD 4K televizoru – novou řadu U, která se dostane na evropský trh během roku 2015. Tyto televizory kombinují rozlišení displeje Ultra HD (3840 x 2160) s technologií pokročilého zpracování obrazu Toshiba Cevo Picture. Řada U nabízí výjimečnou ostrost, barvy a hloubku obrazu. Nová řada U bude prvním modelem Ultra HD televizoru, do kterého implementuje Toshiba funkci MediaGuide Replay – inteligentní nahrávání, které automaticky reaguje na zvyklosti diváka. Tyto televizory budou podporovat nejnovější standard dekódování videa – HEVC, který usnadní přehrávání Ultra HD obsahu

Dalším z cílů společnosti Toshiba je zpřístupnit stávající dostupné technologie více lidem. Proto uvádí cenově dostupné televizory s integrovaným přehrávačem médií a celou řadou možností připojení – řadu L24, která splňuje všechny potřeby velké části uživatelů. Představeny jsou televizory L24 se dvěma novými úhlopříčkami – 102cm (40″) a 127 cm (50″). Díky možnosti nahrávání na připojený disk – Personal Video Recording (PVR)- nabízejí větší flexibilitu.

Inovativní datové úložiště

Na veletrhu IFA 2014 představuje Toshiba také svůj první bezdrátový SSD disk (Solid State Drive), Canvio AeroMobile. Díky integrované bezdrátové technologii a vysokorychlostnímu portu USB 3.0 se Canvio AeroMobile může stát základním centrálním datovým úložným prostorem pro chytré telefony, PC a tablety. Nabízí 128 GB prostoru a možnost propojení až s osmi zařízeními současně. Dlouhá životnost baterie umožňuje nepřetržitý video streaming po dobu až osmi hodin a lehký a kompaktní design z něj činí ideální přístroj pro zálohování na cestách.

Současné i budoucí technologie

Na letošním veletrhu IFA představuje Toshiba řadu aktuálních i budoucích televizních technologií, včetně 5K televizoru pro domácí kino s poměrem stran 21:9 s inteligentním sdílením obrazovky, rozšířenou službou inteligentního nahrávání MediaGuide Replay a zrcadlovým displejem s úhlopříčkou 213 cm (84″), který představuje novou dimenzi sledování i designu obývacího pokoje. Mezi budoucí inovace pro domácnost patří také displej určený do koupelny, který sleduje životní funkce uživatele prostřednictvím monitorovacího náramku. Na to navazuje také ideální zařízení pro použití v kuchyni nebo v obývacím pokoji – zrcadlový displej doplněný o možnost zobrazení informací o počasí, kalendáře a dokonce i o funkci video hovoru. Na stánku bude k vidění také aktuální rozsáhlý sortiment PC, TV, příslušenství a produktů pro ukládání dat pro všechny kategorie uživatelů.

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“14″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]