Toshiba na kongresu INsig2 LawTech Europe představí bezpečnostní technologie B2B notebooků

Společnost Toshiba Europe GmbH bude v rámci INsig2 LawTech Europe Congress 2014 prezentovat byznysové notebooky řad Satellite Pro, Tecra a Portégé. Ty jsou vyráběny s důrazem na klíčové požadavky firemních zákazníků, vysokou spolehlivost a bezpečnost. V praxi to znamená zařazení řady pečlivě vyladěných funkcí a konstrukčních prvků.

INsig2 LawTech Europe Congress 2014 se v části svého programu zabývá ICT bezpečností. Toshiba se dlouhodobě ve svém portfoliu profesionálních notebooků zaměřuje na maximální bezpečnost uživatelských dat uložených na interních discích. Řady notebooků Satellite Pro, Portégé a Tecra jsou chráněny již na úrovni vlastního BIOSu implementací funkce Self-Anti-Tamper, která identifikuje útoky a brání zavedení hrozby na počítač a startu systému v kritické situaci.

Další ochrana firemních dat je zajištěna implementací technologie Trusted Platform Module (TPM). Ta zajišťuje průběžné pokročilé šifrování dat uložených na pevném disku. Všechna data jsou v bezpečí i v případě odcizení či ztráty notebooku. Útočník se k nim nedostane ani v případě, že obejde operační systém a vyjme pevný disk z počítače. TPM navíc umožňuje na dálku označit počítač jako „zcizený“. To zajistí při jeho připojení k internetu kompletní zamčení jeho hardware a dokonce usnadní jeho případnou lokalizaci.

„Přidaná hodnota notebooků, které na kongresu předvedeme, spočívá právě v pokročilé ochraně uživatelských dat. Tematicky tak naše prezentace doplní přednášky z oblasti bezpečnosti informací a jsme si jisti, že vhodně zapadne do celého programu INsig2 LawTech Europe Congress 2014. Navíc je tento kongres s mezinárodním dosahem vhodnou příležitostí k navázání nových technických i obchodních partnerství,“ uvedl Tomáš Konečný, B2B Account Manager pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti Toshiba Europe GmbH.

Jeho slova potvrzuje i Frederick Gyebi-Ababio, ředitel INsig2 LawTech Europe Congress 2014. „Networking je důležitou součástí kongresu. Potkávají se zde majitelé mladých dravých společností s výkonnými řediteli, IT manažery a právníky společností, které mají na trhu stabilní místo již dlouhá léta. Mnohdy se jedná o nadnárodní korporace, jimž mohou lokální firmy představit své kvality.“

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“15″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]