Toshiba na Gartner Symposium IT XPO 2014

  • Koncepční technologie s důrazem na nové funkce a výhody automatizace
  • Rozsah a řešení výpočetní techniky pro byznys, včetně nového prémiového notebooku Portégé Z20t s oddělitelným displejem

Toshiba Europe GmbH odhalí na Gartner Symposium ITXPO v Barceloně (9. – 13. listopadu 2014) svou vizi nové digitální doby a vlivu Internet of Things na budoucí vývoj obchodu. Taro Hiyama, Chief Marketing Executive, Vice President a General Manager, Business Solutions, Personal Client a Solutions Division, Toshiba Corporation povede v pondělí 10. listopadu od 15 hodin prezentaci nazvanou „Byznys a jeho přeměna, možnosti a vytváření hodnot”. Zdůrazní, jak může CIO přispět k vytvoření nových hodnot v digitálním obchodě v éře Internet of Things, cloud a Big Data. Jeff Willis, ředitel B2B Solutions, Toshiba Europe GmbH, bude v úterý 11. listopadu od 19 hodin diskutovat o tom, zda správa mobilních zařízení založená na cloudu může nabízet lepší řešení než tradiční lokální správa zařízení. Toshiba vystaví svou koncepční technologii na stánku PS3.

Začátek nové digitální éry

Se změnami na IT trhu a přesuny ke cloudu a Big Data budou mít digitální zařízení s podporou Internet of Things možnost vystoupat na žebříčku hodnot v organizacích výš. Takové příležitosti umožní podnikům měnit se, vytvářet nové možnosti a vyvíjet se v oblasti zachycování, komunikace, správy a využívání údajů pro řízení digitálního obchodu.

Vzhledem k široké nabídce v portfoliu je společnost Toshiba v ideální pozici pro to, nabídnout kompletní řešení pro řadu průmyslových odvětví, které využívají Internet of Things. Její historie v oblasti inovací a zkušenosti při výrobě širokého sortimentu zařízení – včetně PC, POS, digital signage, energie a dalších – jí poskytuje potenciální výhody při propojování automatizovaných zařízení pro maloobchodní prostředí, nemocnice, hotely, pojišťovny a IT management.

Pojetí Toshiba stánku na Gartner Symposium ITXPO 2014 poukazuje na zřejmý potenciál v oblasti pojišťovnictví, a to jak pro spotřebitele, tak i poskytovatele. Umístění Transmission Control Unit (TCU) spolu se snímačem GPS v autech by například umožnilo pojišťovnám automaticky zasílat faktury (při pevné sazbě za kilometr) bez nutnosti navýšení pracovní síly. Tento systém dokáže také analyzovat a vyhodnocovat praktiky řidičů a rozmezí rychlosti, jakou se auto pohybuje, takže pojišťovna může zaslat automatizované doporučení pro bezpečnější jízdu. To by mělo pomoci snižovat riziko nehod.

Kompletní výpočetní technika pro byznys

Vedle inovací do budoucnosti představí Toshiba i výběr ze široké škály výpočetní techniky pro byznys. Bude to například oddělitelný notebook Portégé Z20t s displejem o úhlopříčce 31,75 cm (12,5”), který nabízí pokročilé funkce pro profesionály a je snadno přenosný. Poskytuje plný výkon v režimu notebooku i tabletu a kombinaci mobility a flexibility ve velmi malém přístroji.

Na sympoziu nebude chybět ani Satellite Pro R50-B, uvedený na trh v září 2014. Cenově dostupný notebook má displej o úhlopříčce 39,6 cm (15,6”) a je určen pro malé a střední podniky (SMB). Je tenký, bezpečný a spolehlivý a díky pečlivě vyvinutým doplňkům a konstrukčním prvkům uspokojí nejrůznější požadavky.

Toshiba navíc představí notebook ze série Z – Portégé Z30t, Tecra Z40 a Tecra Z50 ve Full HD, které skládají hold mobilitě a výkonu. Dále budou k vidění tablety Encore Mini a Portégé Z10t a rozšíří tak nabídku řešení vhodných pro podniky.

Správa koncových zařízení

Na Gartner Symposium ITXPO 2014 bude představena cloudová služba Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), která umožňuje organizacím jakékoliv velikosti jednoduše spravovat svá koncová zařízení. Tato již dostupná služba snižuje díky aktualizacím, inventáři aktiv, řízení spotřeby a distribuci softwarových ovladačů Toshiba náklady a složitost správy zařízení. Služby Mobile device management a inteligentní Cloud back up budou k dispozici začátkem roku 2015.

[Best_Wordpress_Gallery id=“7″ gal_title=“Toshiba B2B Z20t lifestyle“]