Top 3+1 tip lednového výprodeje CZC

Povánoční výprodej u CZC běží až do konce ledna a průběžně do něj přibývají další produkty. Z celého sortimentu mnoha set zařazených produktů jsme vybrali tři, které reprezentují různé kategorie z průřezu celé nabídky elektroniky, a přidali jednoho zástupce pro geeky ze sortimentu LEGO.  

Soundbar Jamo SB-40 pro zlepšení televizního zvuku

Není tajemstvím, že velká část ultra plochých televizorů má problém s kvalitou reprodukovaného zvuku. Je to dáno tím, že jejich tenká konstrukce jednoduše neumožňuje instalaci odpovídajícího zvukového systému. Proto také roste popularita kategorie soundbarů. Jamo SB-40 s bezdrátovým subwooferem dodá šmrnc, sílu i basy nejen filmovému zvuku, ale i hudbě. O reprodukci se starají duální 19mm výškové a duální 64mm měniče s celkovým výkonem 36 W. Připojit soundbar ke zdroji zvuku je možné pomocí HDMI, Bluetooth, USB portu nebo analogového audio vstupu (3,5 mm jack). Díky tomu lze přístroj využít zároveň jako centrální reproduktor v obývacím pokoji pro zvuk z televizoru, CD nebo DVD přehrávače a přehrávat z něj i hudbu streamovanou pomocí smartphonů z populárních služeb jako například Spotify.

V rámci lednového výprodeje u CZC za 3 990 Kč.

Špičkový robotický vysavač s mopem: konec ručního vytírání

Roborock S8 Pro Ultra je zástupcem nejefektivnějších pomocníků do domácnosti. Při jeho využití prakticky odpadá potřeba další údržby podlahy. Tenhle robot totiž každý den nejen vysaje všechna zákoutí a odstraní drobky, zbytky srsti z domácích zvířat i další nečistoty, ale zároveň vytře. Poradí si se všemi typy povrchů, jako jsou hladké podlahy i koberce. Při vytírání odstraní i všechny zaschlé kapky v kuchyni. Vyslat ho uklízet lze pomocí mobilní aplikace kdykoli a odkudkoli, stačí zvolit program, místnosti a sací výkon. Při přejezdu z jednoho pokoje do druhého si poradí i s prahy, protože dokáže překonat překážku vysokou 2 cm. V aplikaci je možné sledovat, kolik toho robot uklidil a kde se zrovna nachází. A to není zdaleka všechno! Dokovací stanice Roborock Auto Empty Dock zajišťuje kromě automatického dobíjení vysavače také průběžné automatické vyprazdňování nádoby s nečistotami (pojme prach nasbíraný přibližně za 7 týdnů) a doplňování vody pro vytírání. Vícestupňový filtrační systém vysavače zachytí až 99,99 % částic o velikosti pouhých 0,3 mikronu. Samozřejmostí jsou senzory proti nárazu a pádu ze schodů.

V rámci lednového výprodeje u CZC za nejlevnější cenu na trhu – po zadání kódu 32 399 Kč.

Inkoustová tiskárna s tankovým systémem pro nejlevnější barevný tisk

Ideální pomocník do domácnosti i kanceláře. Uvedení tankového systému do kategorie inkoustových tiskáren představovalo revoluci. Namísto nakupování drahých náplní stačí doplňovat zásobníky barvy z velkých, samostatně prodávaných lahviček s inkoustem. Model Canon PIXMA G1430 je ukázkovým zástupcem nejlevnějších tankových tiskáren pro formáty do velikosti A4. Zásobníky inkoustu lze doplňovat velmi snadno – stačí zásobník nahoře odklopit a dolít do něj originální inkoust. S plnými velkoobjemovými zásobníky lze vytisknout až 7 700 barevných a 6 000 černobílých stran. Průhledy na přední straně tiskárny umožňují sledovat hladinu inkoustu jednotlivých barev. Díky moderní tiskové hlavě FINE je tiskový systém mimořádně stabilní a zvládne i velkoobjemový tisk. Tisknout lze na různé druhy papírů, jako je magnetický fotografický papír, opakovatelně nalepitelný fotografický papír nebo nažehlovací fólie.

V rámci lednového výprodeje u CZC za 2 990 Kč.

LEGO® Disney™ 43227: Symboly padouchů

Z nabídky LEGO pro dospělé se do lednového výprodeje CZC dostala mimo jiné sběratelská sada legendárních filmových padouchů. Sada zahrnuje 4 minifigurky LEGO® představující padouchy z kreslených filmů produkce Disney: Zloba, Zlá královna v převleku ze Sněhurky, Gaston z Krásky a zvířete a džin Jafar z Aladina. Kromě toho obsahuje 1 458 dílků LEGO ke stavbě dvou nostalgických obalů od VHS kazet filmů Aladin a Šípková Růženka, VHS „kazety“ se snímkem Malá mořská víla, knihy Kráska a zvíře, srdcové královny z Alenky v říši divů, Sněhurčina „otráveného“ jablka a kapesních hodinek kapitána Hooka z Petra Pana.

V rámci lednového výprodeje u CZC za 2 799 Kč.