Tipy, jak efektivně vyzrát na Ježíška

Přeplněná nákupní centra, dlouhé fronty plné vystresovaných lidí, nervózní prodavači a postupem času prázdnější a prázdnější regály – to vše nás čeká klasické poslední tři týdny před Štědrým dnem. Časem, kdy by se mělo naopak užít co nejvíce klidu, pohody a dobré nálady v rodinném kruhu. Aby vaší jedinou starostí byly takové banality, jako šmouhy na čerstvě umytých oknech či hlídání nabytých kil, připravili jsme několik tipů na vánoční dárky, kterým uděláte radost naprosto každému. Ještě k tomu je nakoupíte z pohodlí domova!

Jediné, co k nákupu budete potřebovat, je počítač připojený k internetu, platební kartu či elektronické bankovnictví a tiskárnu – většinu dárků totiž můžete koupit na slevových portálech.
… a to i ty hlavní dárky!

Dárky pro oba:

Třídenní silvestrovský zájezd do Benátek

Oslavte společně příchod nového roku na jednom z nejkrásnějších míst celé Evropy. Uvidíte ohňostroj nad náměstím San Marco a samozřejmě také všechny slavné památky. Cena zahrnuje dopravu pohodlným autobusem a služby zkušeného průvodce.

New Year's salute in Venice
http://www.pepa.cz/3denni-silvestrovsky-zajezd-do-benatek-pro-1-osobu-18937/

 

Třídenní wellness pobyt pro dva s polopenzí v Karlových Varech

Pokud milujete wellness, určitě neváhejte navštívit 4*+ Golf & Spa Resortu Cihelny, kde vás navíc čeká vynikající polopenze, částečná masáž pro oba a neomezený vstup do wellness s bazénem, whirlpoolem a saunou.

pobyty_Cihelna
http://www.pepa.cz/3denni-pobyt-pro-2-s-polopenzi-v-golf-spa-resortu-cihelny-v-karlovych-varech-19144/

 

Dárky pro děti:

3D dětský tablet pro výuku angličtiny

Kdo si hraje, nezlobí – a s dětským 3D tabletem to bude platit dvojnásob. Možná si říkáte, že vaše dítko už má hraček dost, tahle je ale výjimečná, neboť při hře s ní se děti budou zároveň učit angličtinu. Věrná imitace tabletu je bude učit písmena i slova a k tomu bude hrát melodie.

zbozi_Detsky tablet
http://www.pepa.cz/3d-detsky-tablet-pro-vyuku-anglictiny-pro-mensi-i-vetsi-deti-v-ruzove-a-modre-barve-18960/

 

Omalovánky z vašich vlastních fotografií ve formátu A5

Omalovánky nemusí být vždy určeny jen dětem, i když ty si s nimi vyhrají nejvíce. A zábava to bude o to větší, když budou vymalovávat samy sebe nebo třeba své rodiče. A vy jim u toho můžete pomáhat a možná se od této kreativní zábavy nebudete ani moct odtrhnout.

zbozi_omalovanky
http://www.pepa.cz/originalni-omalovanky-z-vasich-vlastnich-fotografii-ve-formatu-a5-18950/

 

Svítící LED ventilky na kolo, auto nebo motorku

Bezpečnost na prvním místě a hned na druhém stylová záležitost – to jsou LED ventilky. Efektní barevný kruh se vytvoří pokaždé, když se kolo roztočí, a po jeho zastavení ventilek opět sám zhasne.

zbozi_LED ventilky
http://www.pepa.cz/2-kusy-sviticich-led-ventilku-na-kolo-auto-ci-motorku-ve-4-barvach-19156/

 

Dárky pro dámy:

Výběr z více než stovky druhů nabídek z oblasti péče o tělo

Roční permanentky do fitness, masáže, nutriční poradenství, depilace, kadeřnictví a mnoho dalšího! Slevové portály nabízí nespočet nabídek pro péči o tělo. Vybere si skutečně každá dáma ze všech koutů republiky.

masaze_02
http://www.pepa.cz/krasa-a-relaxace/

 

Tříhodinová plavba po Vltavě s možností rautu

Užijte si s partnerkou romantickou plavbu po Vltavě, při které navíc z vln zhlédnete ty nejkrásnější pražské památky. U dvou nebo tříhodinové plavby si ještě k tomu pochutnáte na fantastickém rautu „all you can eat“.

sluzby_plavba prahou
http://www.pepa.cz/az-3hodinova-plavba-prahou-po-vltave-s-moznosti-rautu-pro-1-osobu-16887/

 

Let horkovzdušným balónem se stevardkou

Dopřejte partnerce nezapomenutelný zážitek v podobě letu horkovzdušným balónem. Na palubě
s vámi navíc bude stevardka, která vám nabídne šampaňské, pivo i limonádu. Let trvá cca 60 minut a po přistání vás ještě čeká slavnostní křest s přípitkem.

sluzby_let balonem
http://www.pepa.cz/let-horkovzdusnym-balonem-se-stevardkou-na-palube-pro-1-osobu-19081/


Dárky pro pány:

60 minut v leteckém simulátoru

Dopřejte svému protějšku možnost vyzkoušet si na vlastní kůži pilotování dopravního nebo bitevního letadla. Stačí využít moderní letecký simulátor SimFly, který nabízí jedinečný zážitek s výběrem z mnoha letadel, podmínek i lokalit. V ceně je zahrnuta i pamětní fotka.

sluzby_simulator
http://www.pepa.cz/60-minut-v-modernim-leteckem-simulatoru-s-instruktazi-v-praze-19263/

 

Střílení až z 20 druhů zbraní na čtyřech místech v ČR

Pokud váš drahý ještě na vlastní kůži nepocítil ten adrenalin, který člověku koluje v žilách během střílení, je na čase to změnit. Vyberte mu jeden z 11 nabitých balíčků a dopřejte mu jedinečný zážitek na jedné ze čtyř profesionálních střelnic v ČR.

sluzby_strileni
http://www.pepa.cz/strileni-az-z-20-druhu-zbrani-od-glocka-az-po-kalasnikov-na-4-mistech-v-cr-18990/

 

Dárky pro čtyřnohé miláčky:

Svítící LED obojek pro psy a kočky v šesti provedeních

Posviťte si na svého chlupatého člena rodiny, díky praktickému LED obojku už se vám ani při večerní procházce jen tak nezaběhne. Na výběr máte ze šesti provedení, barev a velikostí, takže jistě najdete ten správný i pro vašeho mazlíčka.

zbozi_LED obojky
http://www.pepa.cz/svitici-led-obojek-pro-psy-a-kocky-v-nekolika-provedenich-1-18906/