Supertelefon Xiaomi Mi Note je na skladě XiaomiForSale.com

Internetový obchod XiaomiForSale.com ohlašuje dostupnost nové vlajkové lodi společnosti Xiaomi – smartphonu Mi Note. Tento telefon je aktuálně v Evropě na skladě, a to za cenu od 12 111 Kč (respektive 444 €).

Mi Note je vybaven čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 801, Full HD displejem o úhlopříčce 5,7 palce, grafickým procesorem Adreno 330 a 3 GB operační paměti. Zadní fotoaparát Sony nabízí standardní rozlišení 13 mexapixelů, ohniskovou vzdálenost f/2.0 a optickou stabilizaci. Jeho baterie má kapacitu 3 080 mAh a podporuje technologii rychlého nabíjení Quick Charge 2.0. Díky ní lze baterii nabít z vybitého stavu do kapacity 60% již během 30 minut. Obě strany elegantního telefonu jsou chráněny zaobleným tvrzeným sklem Gorilla Glass 3 a kovovým rámečkem.

Přístroj disponuje Hi-Fi audiosystémem, který podporuje formáty APE, FLAC, DSD a WAV, slotem pro 2 SIM (1x micro SIM a 1x nano SIM), obě je možné zároveň provozovat v síti 4G (na frekvencích 1 800 MHz a 2 600 MHz).

Mi Note se dodává ve dvou provedeních, která se liší interní pamětí pro data a aplikace – je k dispozici o kapacitě 16 GB nebo 64 GB. Telefon s větší pamětí je na XiaomiForSale k dostání za 13 229 Kč (485 €).

Obě varianty smartphonu Mi Note jsou dostupné v evropském skladě XiaomiForSale.com, který pro zákazníky z Evropy zajišťuje lokalizované prostředí již při doručení, dodací lhůtu 1 až 3 pracovní dny od objednání, záruční i pozáruční servis a ve spolupráci s evropskými komunitami MIUI také pravidelné aktualizace operačního systému.

[Best_Wordpress_Gallery id=“85″ gal_title=“150115_Xiaomi_Mi_Note“]