Špičkový smartphone Xiaomi Mi4 míří na český trh také v černé barvě

Společnost Stark Distribution uvádí další klíčový produkt čínské značky Xiaomi na český trh. Jedná se o špičkový model Mi4 v černém provedení. Tento přístroj se díky své výbavě a výkonu pohybuje na samém vrcholu veškeré nabídky smartphonů. Novinka se v široké distribuci začne prodávat v polovině listopadu. Všechny telefony, které se dostanou na lokální trh prostřednictvím společnosti Stark Distribution, budou obsahovat plnou oficiální lokalizaci MIUI CZ a certifikaci CE.

Xiaomi Mi4 je výkonný a elegantní smartphone, který pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 s taktem 2,5 GHz. Telefon disponuje 3 GB paměti RAM, má špičkový Full HD displej od společnosti Sharp a dvojici fotoaparátů s výjimečnou světelností f/1,8. Oba čipy fotoaparátů pochází od Sony. Čelní má rozlišení 2 megapixely, zadním fotoaparátem pořídíte snímky s rozlišením 13 megapixelů. Smartphone má podporu mnoha moderních technologií. Zajímavou drobností je přítomnost infraportu, který může sloužit například jako univerzální ovladač televizoru nebo jiné domácí elektroniky.

Smartphone Mi4 byl dosud na našem trhu k dostání pouze v bílé barvě. Černé provedení Xiaomi Mi4 je elegantním řešením pro každého. Na náš trh se dostanou varianty se 16 a 64 GB vnitřní paměti. Doporučená cena základního provedení je 13 990 Kč, verze se čtyřnásobnou porcí paměti přijde na 14 990 Kč. Přístroje z distribuce Stark Distribution se objeví v nabídce řady významných prodejců mobilních telefonů a elektroniky.

„Jsme přesvědčeni, že značka Xiaomi je pro české zákazníky velmi zajímavým artiklem. Naše společnost uskutečnila veškeré legislativní a administrativní kroky k tomu, aby mohl být telefon Xiaomi Mi4 uveden na český trh včetně všech potřebných certifikací. S telefony z naší distribuce mají proto zákazníci nejen jistotu spolehlivého záručního a pozáručního servisu, ale získávají zařízení, které je pro provoz v EU oficiálně schváleno,“ vysvětluje Daniel Římal, jednatel společnosti Stark Distribution.

Přístroj bude uveden do prodeje s nejnovější verzí prostředí MIUI v6, které je založeno na systému Android 4.4.4 KitKat. Mi4 je jedním z prvních smartphonů s touto vylepšenou verzí uživatelsky přívětivého prostředí, které ke všem známým funkcím systému Android přidává jednodušší strukturu a bohatší možnosti uživatelských nastavení. Prostředí MIUI se tradičně pyšní bleskovými reakcemi a plynulým chováním.

[Best_Wordpress_Gallery id=“4″ gal_title=“Xiaomi Mi4″]