Soutěž u OMV o roční zápůjčku VW Arteon Shooting Brake včetně paliva

Společnost OMV navazuje na předchozí úspěšné akce a pro své zákazníky spustila atraktivní soutěž, během níž motivuje zákazníky k používání prémiových paliv MaxxMotion, která nabízejí vynikající vlastnosti v zimním období, kdy umožňují optimální startování i běh motoru. Hlavní cenou je roční zápůjčka nového vozu Volkswagen Arteon Shooting Brake i s palivem na celý rok zdarma. Tento vůz spojuje exkluzivní provedení a materiály s praktičností. Vyniká svým výrazným designem se širokou mřížkou chladiče a nezaměnitelnou aerodynamickou siluetou, kterou doplňuje elegantní interiér a intuitivní ovládání všech funkcí. Dalších dvacet soutěžících pak obdrží palivo na rok zdarma, ať už vlastní vůz s benzínovým nebo dieslovým motorem. Od 4. ledna mají navíc zákazníci možnost zúčastnit se on-line hry o stovky dalších cen. Tato akce trvá do 28. února.

Každý zákazník, který na čerpacích stanicích OMV načerpá alespoň 25 litrů prémiového paliva MaxxMotion nebo 35 litrů běžného paliva, může svou účtenku zaregistrovat do akce buď prostřednictvím SMS, nebo na stránce www.omv.cz/soutez. Všechny vložené účtenky jsou registrovány do soutěže o hlavní ceny, které budou vylosovány po skončení akce během března. Vložením více účtenek zvyšují tedy zákazníci šanci na výhru. Nyní se může každý zákazník s takto registrovanou účtenkou zúčastnit přímo na internetových stránkách také on-line hry o další ceny – poukázky v hodnotě 50 000 korun na kolo či lyže, cyklistický dres kampaně „1,5 metru“, nabitou Value card pro platbu na čerpacích stanicích OMV, mycí program a kávu. Ceny z online hry jsou losovány průběžně.

„Novou spotřebitelskou akcí chceme upozornit na výhody vlastností prémiového benzínu a nafty MaxxMotion. Během zimního období chceme touto cestou zákazníky motivovat k používání prémiové nafty, která zajišťuje optimální chod motoru i při nízkých teplotách. Věříme, že osobní zkušenost je nejlepší způsob, jak se přesvědčit o jejich vynikajících vlastnostech,“ říká Michal Janda, marketing manager OMV CZ.

Pavel Turek, historicky nejvýraznější česká osobnost světa formule 1, který nyní rozvíjí svůj vlastní projekt Automobilist, dodává: „Díky spolupráci s OMV a svému projektu zaměřenému na obrazy zachycující jedinečné momenty světa motosportu žiji stále tím, co mě baví nejvíc – motorismem. Prémiová paliva OMV MaxxMotion vnímám díky jejich jedinečnému složení i vlastním zkušenostem jako to nejlepší, co může řidič svému vozu dát. Zajišťují optimální proces spalování, chod motoru a optimalizují spotřebu, a to i v zimním období při extrémně nízkých teplotách.“

* Výhody paliv MaxxMotion závisí na vozidle, jízdním chování a technickém stavu motoru a jsou uváděny ve srovnání s palivy splňujícími místní minimální požadavky (EN 228 v případě benzinu a EN 590 v případě nafty).

——
Instagramový účet Pavla Turka: @pavelturekf1