Řešení pro všechny, kteří napjatě čekají na největší slevy her online

Tisíce mladých právě teď očekávají největší krátkodobé výprodeje počítačových her na Steamu nebo jiných online serverech. Takhle výhodně budou moci získat kvalitní počítačové hry zase až za rok. Jak ale nakoupit hru zlevněnou z 50 na 7 €, když je potřeba zaplatit kartou? Řešení pro všechny, kteří chtějí využít předvánočního výprodeje her a nemají svou vlastní platební kartu, je Napka.

Většina hráčů řeší stejný problém – jak nakupovat hry a jejich rozšíření online. Konec roku je tu a největší servery přijdou každým dnem s masivním výprodejem oblíbených počítačových her, během kterého budou slevy dosahovat až k 85 %. Jak ale koupit hru za neopakovatelnou cenu, když je třeba zaplatit kartou? Dokonalé a naprosto jednoduché řešení nabízí Napka.

Napka je aplikace pro chytré telefony, ke které je vydávána bezkontaktní platební karta MasterCard. Nabízí dokonalý balíček pro správu elektronického kapesného s možnostmi, o kterých většina mladých touží. Kromě toho, že s ní lze platit v obchodech a vybírat hotovost z bankomatu, s ní mohou uživatelé jednoduše platit na e-shopech a serverech u nás i v zahraničí. Zaplatit za hru nebo skin, který se v bezkonkurenční výprodejové akci objeví jen na pár hodin, je s Napkou otázkou několika desítek vteřin.

Všechny transakce uvidíte ihned na displeji mobilního telefonu a můžete tak mít dokonalou kontrolu nad svými výdaji, což přináší i pocit bezpečí. Pokud tuto myšlenku spojíme s konceptem elektronického kapesného, dostáváme ideální řešení pro mladé, kteří by sami jinak neměli možnost nakupovat online.

Napka spolu s platební kartou nevyžaduje návštěvu banky, podpis smluv nebo jakékoliv další zdlouhavé papírování. Na Napku si uživatel převede libovolné množství peněz, se kterými následně hospodaří. Peníze si lze také velice jednoduše posílat mezi sebou za pomoci přehledného chatu. Napku lze dobít okamžitě přes online platební bránu nebo převodem z bankovního účtu. Tím, že je na Napce vždy kontrolované množství peněz a není spojena s bankovním účtem uživatele, je toto řešení mimořádně bezpečným způsobem právě pro online platby. Karta se samozřejmě dá v případě ztráty či zneužití okamžitě zablokovat prostřednictvím zákaznického centra.

Napka je od základu bezpečným českým produktem, za kterým stojí finanční skupina Rockaway, která vlastní mimo jiné společnosti, jako například prodejce výpočetní techniky CZC, nebo internetový obchod Mall.cz.

Více o Napce najdete na www.napka.cz

 

_DSC0101 karta