PR pro Toshiba Storage nově zajišťuje FYI Prague

Toshiba rozšiřuje spolupráci s agenturou FYI Prague. Společně se nově zaměří na PR podporu storage produktů

Praha, Česká republika, 4. února 2015 – Toshiba Europe GmbH (TEG), Storage Peripherals Division, zahajuje oficiálně PR komunikaci v České republice a na Slovensku. Jako partnera v této oblasti si Toshiba zvolila agenturu FYI Prague, která již zajišťuje PR služby pro divizi počítačů a spotřební elektroniky.

„Prostřednictvím našich obchodních partnerů již v České republice i na Slovensku působíme řadu let a plně si uvědomujeme důležitost těchto trhů. Věřím, že aktivní a cílená komunikace pomůže rozšířit povědomí o našem portfoliu, které zahrnuje velmi zajímavé a technologicky vyspělé produkty,“ řekl Arnaud Bonvarlet, generální ředitel Storage Peripherals Division.

Na lokální trh se postupně dostávají všechny storage produkty Toshiba, od klasických interních pevných disků přes hybridní řešení a SSD jednotky až po stolní i přenosné externí disky a příslušenství se zajímavými vlastnostmi. Nejatraktivnějšími stávajícími storage produkty Toshiba jsou:

Prostorné přenosné externí disky s kapacitou 2 TB (v polovině roku se očekává příchod kapacity 3 TB).

  • Přenosné bezdrátové disky s vlastní baterií, které zajišťují prostřednictvím vlastní WiFi sítě možnost přístupu z dalších zařízení, jako jsou mobilní telefony a tablety. Zároveň umožňují napojení na další WiFi síť a potažmo tak k internetu na cestách.
  • Uživatelům, kteří již mají svůj externí pevný disk, je určen STOR.E Wireless Adapter, který zpřístupní stejným způsobem přes WiFi data na externím USB úložišti celé domácnosti.
  • Stolní externí disk USB 3.0 s kapacitou až 5 TB pro kompletní zálohu dat.

Většina produktů je k dispozici pro média na vyzkoušení, recenze a testy. Produkty Toshiba Storage Peripherals Division jsou aktuálně na českém a slovenském trhu prostřednictvím distributora eD‘ system.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=“61″ gal_title=“SPD Toshiba“]

[Best_Wordpress_Gallery id=“64″ gal_title=“Toshiba logo“]