Profinit ukázal, jak důležitý je náskok díky znalostem

Společnost Profinit na zahradě svého sídla uspořádala již tradiční Garden Party. Do vily na pražských Hradčanech dorazilo přes 200 hostů. Ti se během letního večera přenesli do fascinujícího světa vědy, techniky, nevídaných úkazů a vyzkoušeli si, jak mohou být díky znalostem o krok napřed. Motivem již 20. ročníku party totiž bylo téma „Jak věci opravdu fungují“.

Na oblíbené setkání zve Profinit svoje klienty a obchodní partnery z bank, pojišťoven, telekomunikačních operátorů, státní správy a dalších technologických firem. Jak bývá na Profinit akcích zvykem, nechyběl kromě dobrého jídla a pití také bohatý doprovodný program. Všichni návštěvníci tak mohli na speciálních vystoupeních a stanovištích poodhalit tajemství, která ukrývají přírodní živly, tekutý dusík nebo různé hlavolamy a pokusy. Hosté si mohli zkusit rozbít květinu, vytáhnout ježka z klece, udělat selfie na termokameře, zažít několik neskutečných show od IQ Landie (exploze, ohně a mlhy), stát se badatelem či vytvořit obtisk svého těla.

 

„Letošní ročník naší Garden Party jsme pojali velmi vědecky. Chtěli jsme tak názorně předvést, že náskok lze získat snadno díky znalostem. To je ostatně i náš nový firemní slogan, který jsme začali používat v letošním roce. Profinit od počátku klade zásadní důraz na vzdělávání, a to nejen vlastních lidí. Proto také spoluorganizujeme jedinou česko-slovenskou soutěž o nejlepší IT diplomku IT SPY, která právě odstartovala,“ řekla Jitka Kosovská, Marketing & PR Manager ve společnosti Profinit.