Pepa.cz slaví svátek a ve čtvrtek 19. března rozdá všem svým zákazníkům 10% slevy

Dvojka na trhu slevových serverů, Pepa.cz, slaví v týdnu od 16. do 20. března svůj svátek a rozdává zákazníkům až 10% slevy na nákup. Maximální sleva se od pondělí 16. března postupně zvyšuje a ve čtvrtek 19. března, kdy slaví svátek Josef, dosáhne 10 %.

Pepa.cz slaví takto svůj svátek pravidelně každým rokem, letos tedy již počtvrté. Hlavním lákadlem pro zákazníky jsou slevy na nákup voucherů, které ve čtvrtek 19. března dosáhnou 10 %. Slevu zákazníci získají tak, že si jednoduše kliknutím „rozbalí“ dárek na homepage Pepa.cz a následně při nákupu použijí získaný slevový kód.

„Svátek našeho maskota Pepy je pro nás hezkou příležitostí, jak našim zákazníkům ukázat tváře, které za naším slevovým serverem stojí, a tak jsme vytvořili podstránku www.pepa.cz/pepa-slavi-svatek, kde naši lidé přejí Pepovi k svátku,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz.

Po celý pracovní týden od 16. do 20. března má Pepa.cz zároveň upravenou homepage, kde postavička Pepy slaví své jmeniny. Společně s českým Pepou slaví tento týden svůj svátek i slovenský Jožko na www.jozko.sk.