Pepa.cz na apríla podpoří občanské sdružení Dobrý skutek

Dvojka na trhu slevových serverů, Pepa.cz, pro své zákazníky připravil speciální aprílovou nabídku příručky s celkem 14 „fousatými aprílovými vtipy“. Tu si zákazníci mohou zakoupit za 30 Kč a její koupí zároveň podpoří občanské sdružení Dobrý skutek, které získá 100 % z vybrané částky.

„Aprílové žerty máme rádi a přemýšleli jsme, jak to dostat i dále k našim zákazníkům. Napadlo nás proto, že než abychom si z nich sami dělali legraci, poradíme jim, jak si naopak oni mohou lehce vystřelit ze svého okolí,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz.

Zákazníci, kteří si za symbolických 30 Kč zakoupí deal s názvem Pepovy fousaté aprílové vtipy se tak dozví k čemu všemu je například dobrá obyčejná potravinářská fólie, jak nejlépe využít kamarádovu krabici pomerančového džusu a nebo třeba jak zmást všechny přátele falešnou cestou do zahraničí.

Veškeré prostředky vybrané za prodej aprílové příručky se 14 tipy na aprílové žertíky pak půjdou na podporu klientů občanského sdružení Dobrý skutek, se kterým Pepa.cz dlouhodobě spolupracuje.