P2P carsharing jako alternativa operativního leasingu: HoppyGo zavádí výhodný měsíční tarif

Český P2P carsharing HoppyGo reaguje na zájem zákazníků o možnost dlouhodobé výpůjčky vozu bez závazků a zavádí nový měsíční tarif. Populární služba pro sdílení aut mezi lidmi tak přináší atraktivní alternativu jak vůči zavedeným půjčovnám, tak i operativním leasingům. Uživatelé aplikace si nyní mohou za výhodnou cenu vypůjčit vůz na celý měsíc a v případě potřeby si pronájem prodloužit pomocí několika kliknutí v aplikaci. 

Současná nabídka firem, které se specializují na sdílení či půjčování vozů, se omezuje pouze na krátkodobé pronájmy vozidel a při dlouhodobých pronájmech bývá cena nevýhodná. Operativní leasingy oproti tomu přicházejí s nižšími cenami, ale minimální závazek bývá stanoven na 12, respektive 24 měsíců. V případě náhlé potřeby vozu na střednědobé období se tedy operativní leasing nevyplatí a alternativou doposud nebyla ani nabídka carsharingových společností. HoppyGo na tuto mezeru na trhu reaguje se svým zvýhodněným měsíčním tarifem a rozšiřuje portfolio služeb pro další skupinu uživatelů.

„Naším cílem bylo přinést uživatelsky i cenově výhodnou službu pro zákazníky, kterým se například porouchalo auto a dočasně nutně potřebují jiné, ale nechtějí platit horentní sumy tradičním půjčovnám ani se zavázat na rok operativním leasingem. HoppyGo proto vychází zákazníkům vstříc a přichází s novým tarifem, který nabízí prověřené vozy za dostupnou cenu, bez závazku a bez papírování,“ komentuje spuštění nového tarifu Brian Koslowski, provozní ředitel společnosti HoppyGo.

Právě příznivá cena, časová flexibilita a žádné papírování jsou hlavními přednostmi nového měsíčního paušálu. Jeden z nejoblíbenějších vozů na českém ŠKODA FABIA je na HoppyGo k dostání za cenu pod 7 500 Kč za měsíc, zatímco u tradičních půjčoven by zákazník zaplatil v průměru dvojnásobek. Velmi atraktivní je rovněž i nabídka populárního rodinného vozu ŠKODA OCTAVIA za cenu okolo 8 500 měsíčně.

Novinku kromě zájemců u auto ocení také majitelé, kteří pro svůj vůz dlouhodobě nemají využití či třeba odjíždějí na delší cestu do zahraničí. Možnost pronajmout auto jinému uživateli na celý měsíc jim přináší jistotu zaručeného a stabilního příjmu spolu s vědomím, že jejich auto nezůstane stát nevyužité v garáži nebo na nehlídaném parkovišti před domem. Přidanou hodnotou pro majitele je zázemí renomované carsharingové společnosti, kvalitní zákaznická péče a spolehlivé pojištění.

K zapůjčení automobilu na celý měsíc stačí mít staženou aplikaci HoppyGo a v ní založený účet. Zákazník si poté vybere ze seznamu požadované vozidlo a odešle poptávku, to vše jednoduše přes mobilní aplikaci.

Více informací k měsíčnímu tarifu naleznete na blogu HoppyGo.

HoppyGo_kodiaq HoppyGo_Fabia