OMV představuje exkluzivně kolekci SpongeBoba a jeho party

Na vybraných čerpacích stanicích OMV v České republice mohou zákazníci od 27. července do 18. října vybírat z kolekce plyšáků, talířů a skleniček s motivy populárních postaviček SpongeBoba a jeho party z fiktivního podmořského města Zátiší Bikin. OMV nabízí exkluzivně čtyři plyšáky, sklenice, talíře a kráječ na pizzu. Kterýkoli produkt z kolekce lze po nasbírání čtyř samolepek získat za atraktivní cenu. Kromě toho lze po nasbírání deseti samolepek získat bez doplatku sklenice a k pizza talíři dostanou zákazníci zdarma klíčenku s motivem SpongeBoba.

Jednu samolepku do hrací karty získá řidič za čerpání pohonných hmot či nákup na čerpací stanici v hodnotě 500 Kč*. Účastí v této akci podpoří zákazníci také nadaci MARE Foundation, která se zaměřuje na ochranu mořských ekosystémů.

„V rámci spotřebitelských akcí se pro naše zákazníky snažíme vybírat co možná nejatraktivnější produkty. Jsme proto rádi, že se nám podařilo domluvit tuto exkluzivní spolupráci a našim zákazníkům můžeme nabídnout kolekci s postavičkami SpongeBoba a jeho party.  s velmi populární postavou SpongeBoba. Věříme, že se setká se zájmem a zákazníci se budou spolu se svými dětmi vracet, aby postupně nasbírali všechny čtyři postavy,“ říká Michal Janda, marketingový manažer společnosti OMV Česká republika.

* Platí pro vozy do 3,5 tuny a počítá se nákup pohonných hmot, zboží ze shopu, gastro segmentu i mycích programů

JPG_Spongebob

JPG_Patrick JPG_Gary JPG_Mr KrabJPG_DinnerPLATES JGP_Glass_SpongeKrabs