OMV partnerem největšího LED autokina v ČR

Společnost OMV se stala partnerem projektu Mercedes-Benz Arena – Autokino pod hvězdou, který nabízí i v době omezení spojených s pandemií koronaviru plnohodnotný zážitek velké filmové projekce. V rámci partnerství nabízí OMV návštěvníkům autokina ochutnávku produktů vlastní značky VIVA, například nových vitamínových vod a ledových čajů bez přidaných a umělých přísad. Na sociálních sítích bude OMV Česká republika navíc pořádat soutěže o vstupenky.

„Jsme rádi, že můžeme být součástí projektu, který umožňuje lidem prožít v této náročné době atraktivní kulturní zážitek,“ říká Michal Janda, marketingový manažer OMV Česká republika. „Partnerství jsme využili i k tomu, aby návštěvníci měli možnost ochutnat novinky naší vlastní produktové řady VIVA, konkrétně vitamínové vody a ledové čaje bez přídavků cukru a umělých přísad.“

Mercedes-Benz Arena – Autokino pod hvězdou funguje od tohoto týdne v areálu výstaviště PVA Letňany a jeho provoz odpovídá všem hygienickým předpisům a doporučením vydaným v souvislosti s prevencí nákazy virem COVID-19. Kvalitní obrazový zážitek zajišťuje obrovská LED obrazovka o rozměrech 16×9 metrů s vysokým jasem. V areálu je k dispozici parkování pro 120 automobilů a každý den nabízí kino návštěvníkům dvě projekce, první v 19 a druhou ve 22 hodin. Zvuk filmů je vysílán prostřednictvím lokální Wi-Fi sítě a díky tomu je ho možné slyšet i s využitím připojeného reproduktoru nebo audiosystému automobilu. Vstupenka S-Class platná pro jeden osobní automobil do prvních dvou řad stojí 500 korun, vstup Classic přijde na 400 korun. V ceně obou vstupenek je zahrnut slaný popcorn a nealko nápoje. Návštěvníci autokina dostanou jako ochutnávku také novinky z produktové řady OMV VIVA jako vitamínové vody, ledové čaje a další drobné občerstvení. Vstupenky je možné zakoupit online na stránkách www.mercedes-benz-arena.cz, případně o ně lze od 19. do 29. května soutěžit na sociálních sítích OMV.

OMV