Nový notebook Toshiba Portégé Z20t – profesionální 12,5palcový notebook a tablet v jednom

  • Notebook Portégé Z20t obsahuje zcela oddělitelný tablet s otočnou dokovací stanicí pro všestrannou a flexibilní profesionální práci
  • Prvky bezpečnosti a produktivity odpovídají nárokům pokročilého firemního využití a umožňují kompletní IT management
  • Optimalizace pro nový procesor Intel® Core™ řady M dělá z notebooku Portégé Z20t ideální nástroj pro vytváření obsahu a multitasking

 Toshiba Europe GmbH představuje nový notebook Toshiba Portégé Z20t. Jedná se o prémiový oddělitelný notebook a tablet v jednom s úhlopříčkou 31,75 cm (12,5”). Tento snadno přenosný přístroj je optimalizován pro profesionály a firemní uživatele. Obsahuje prvky pro zvýšení produktivity a bezpečnosti a nový výkonný procesor Intel® Core™ M Series, který zvládne i nejnáročnější aplikace. S baterií, která vydrží až 16 hodin[1], lehkým šasi a elegantním, tenkým designem je Portégé Z20t přímo určený pro vaši práci.

Eric Cariou, viceprezident pro byznysové počítače a Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH, dodává: „Portégé Z20t představuje významný technologický úspěch a poskytuje vše, co může moderní profesionál požadovat od přenosného počítače. Portégé Z20t byl vyvinut pro firemní uživatele a je tenkým a lehkým zařízením v režimu notebooku i tabletu. V každé situaci plní zároveň svou funkci bezpečnosti a správy IT, které jsou klíčové pro každou organizaci v dnešním složitém obchodním světě.”

Dokonalý tvar pro ultra flexibilitu

Portégé Z20t je svým optimalizovaným tvarem a širokou škálou prvků pro flexibilní využití dokonalým společníkem pro profesionály. Doplňkový digitizer Wacom nabízí vynikající rozpoznatelnost ručního psaní. Uživatelé si tak mohou psát poznámky či kreslit diagramy rychle a přehledně již během schůzky.

Portégé Z20t byl navržen jako notebook, ale obdobně působivě pracuje i v režimu tabletu. Obsahuje otočnou dokovací stanici, která umožňuje použít tablet jako prezentační nástroj pro více lidí. V režimu notebooku využívá výhod delší životnosti baterie a možností plnohodnotné klávesnice. Pro větší pohodlí a snadné použití lze tablet díky jednoduchému mechanismu ukotvení oddělit pouze jednou rukou.

Notebook Portégé Z20t má dotykový IPS displej s rozlišením Full HD, který zobrazuje všechny detaily jasně a v živých barvách. Díky širokému pozorovacímu úhlu ho může sledovat více lidí najednou. Matný povrch displeje snižuje pravděpodobnost odlesků a je tedy ideální pro profesionální využití pod kancelářským světlem i venku. Funkčnost a produktivita je dále posílena podsvícenou klávesnicí odolnou proti polití[2]. Portégé Z20t je tedy vhodný pro práci v horších světelných podmínkách a jeho design umožňuje snadné a pohodlné psaní. Integrovaný Accupoint navíc poskytuje alternativu velkých clickpadů a větší přesnost.

Snadno přenosný

V režimu notebooku se Portégé Z20t díky kombinaci baterie v tabletu a klávesnici pyšní výdrží baterie až úctyhodných 16 hodin1. Je ideální na dlouhé cesty bez nutnosti každodenního nabíjení. V režimu tabletu je schopen vydržet celý pracovní den, tedy až 8 hodin1. Portégé Z20t je na svůj výkon velmi snadno přenosný, s hmotností 799 g a tloušťkou 8,8 mm v režimu tabletu a hmotností od 1,59 kg v režimu notebooku.

Působivý výkon v každém režimu

Procesor Intel® Core™ M Series dělá z Portégé Z20t výkonný nástroj s optimální kombinací životnosti baterie a „business class“ výkonu. Díky tomuto procesoru a technickému řešení Toshiba je Portégé Z20t zabudován v bezvětrákovém šasi v černém provedení, a pracuje tak velmi tiše.

Plynulost a rychlé reakce systému zajišťuje SSD disk s kapacitou až 256 GB a až 8 GB operační paměti LPDDR3. To vše spolu s grafikou Intel® HD graphics tvoří přístroj, který pracuje rychleji a stává se zajímavým a praktickým modelem pro použití v kanceláři i na cestách.

Zapezpečení pro firmy

Portégé Z20t nabízí řadu pokročilých funkcí navržených pro zabezpečení důležitých obchodních dat, včetně služby Toshiba EasyGuard. Trusted Platform Module (TPM) chrání data na lokálním úložišti, zatímco Intel® Active Management Technology (AMT) umožňuje IT oddělení monitorovat, udržovat, opravovat, aktualizovat a upgradovat zařízení na dálku. Tento model prošel několika přísnými testy, aby splnil standardy kvality společnosti Toshiba. A to včetně testu HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test), prováděného nezávislým německým institutem TÜV Rheinland®, jehož součástí je i pádová zkouška ze 76 centimetrů. K dispozici je i Kensington lock port, kterým lze připevnit klávesnici k podložce, přičemž není možné ani oddělit tablet.

Portégé Z20t je nenáročný na správu v jakkoli velké firmě, a to díky pokročilému administrátorskému nastavení, obsahujícímu System Center Configuration Manager (SCCM), Windows Management Instrumentation (WMI), Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) a Toshiba Smart Client Manager (TSCM).

Konektivita pro všechny potřeby

Portégé Z20t nabízí rozsáhlé možnosti připojení k periferním zařízením, které může profesionál ke své práci potřebovat. V režimu tabletu lze pro připojení k dalšímu monitoru a pro rychlé přesuny dat využít porty micro HDMI® či micro USB a microSD slot. Po připojení ke klávesnici se možnosti rozšiřují o porty v plné velikosti, včetně RGB, HDMI®, GBit LAN a 2x USB 3.0. Portégé Z20t také umožňuje stabilní používání internetu na cestách s možností 3G/4G modulu a spolehlivé a rychlé Wi-Fi® v celé řadě sítí s Wi-Fi® ac/a/b/g/n.

Toshiba Portégé Z20t bude v Evropě k dostání během prvního čtvrtletí roku 2015.

 

Toshiba Portégé Z20t:

  • Displej: 31,75 cm (12,5”) Full HD (1920 x 1080), 350 NIT, IPS displej s podporou deseti prstů
  • Procesor: Intel® Core™ M Series
  • Grafika: Intel® HD Graphics 5300
  • Úložiště: až 256 GB SSD
  • Paměť: až 8 GB LPDDR3 1600 MHz na základní desce
  • Konektivita:
    • Tablet – 1 x micro-HDMI®, 1 x micro USB, 1 x microSD, kombinovaný audio jack
    • Notebook – porty v plné velikosti RGB, HDMI®, 2x USB 3.0, Kensington lock port
  • Komunikace: Wi-Fi® 2×2 ac + ac/a/b/g/n, Bluetooth®0, volitelný 3G/4G combo modul, GBit LAN (na klávesnici)
  • Full HD webkamera v přední části s 5MP fotoaparátem na zadní straně
  • Volitelný Wacom digitizér
  • Bezpečnost: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module, Intel Active Management Technology
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Výdrž baterie:
    • Notebook – až 161 hodin
    • Tablet odděleně – až 81 hodin
  • Barva: prémiová matně černá povrchová úprava
  • Rozměry:
    • Notebook – 309 x 215 x 21 mm
    • Tablet odděleně – 309 x 199 x 8.8 mm
  • Hmotnost:
    • Notebook – od 1,59 kg
    • Tablet odděleně – od 799 g

[1] Zdroj: MobileMark 2012

[2] Až do 30 ml, poskytuje uživateli 3 minuty na vypnutí a ochranu dat

[Best_Wordpress_Gallery id=“6″ gal_title=“portege Z20t“]