Nové příslušenství pro kameru Camileo X-Sports bylo navrženo pro zachycení každého okamžiku

  • Nové příslušenství, které rozšiřuje sortiment stávajícího, pro zachycení více akcí v mnoha situacích – od jízdy na kole až po lyžování
  • Pouzdro Camileo X-Sports Case umožňuje uživatelům společně zabalit kameru a příslušenství pro pohodlné přenášení
  • Mezi čtveřici nového příslušenství patří teleskopická tyč a plovoucí hůl pro použití na souši i ve vodě

Společnost Toshiba Europe GmbH představuje celou řadu nových doplňků pro akční videokamery Camileo X-Sports. Toto příslušenství bylo navrženo tak, aby uživatelům pomohlo zachytit více momentů z každé akce. Patří mezi něj teleskopická tyč, držák s přísavkou, držák s upínací svorkou, plovoucí hůl a pouzdro pro přenášení – ideální pro široké spektrum uživatelů od návštěvníků koncertů, turistů, sportovních fandů až po ty, kdo vyhledávají adrenalinové sporty a jiné aktivity. Toto nové příslušenství bude k dispozici vedle stávajícího volitelného a dodávaného příslušenství ke koupi samostatně.

Teleskopická tyč, díky které zachytíte jinou perspektivu

Univerzální teleskopická tyč od Toshiby umožňuje uživatelům to, aby mohli natáčet sami sebe nebo své přátele, a to z úplně jiné perspektivy. Lze s ní například natáčet přes celé davy na hudebním festivalu. Díky plně nastavitelné hliníkové hlavě s možností 360° rotace kamery mohou vyznavači extrémních sportů a jiných aktivit zachytit ze svého světa mnohem více. Maximální délka 94 cm při úplném vytažení posouvá možnosti natáčení scén na zcela novou úroveň.

Držák s přísavkou na skleněné povrchy

Díky přísavnému držáku mohou uživatelé připevnit svou videokameru Camileo X-Sports na různé skleněné povrchy – ideální pro ty uživatele, kteří upevňují svou kameru v autě pro rychlé akce. Držák, který lze použít také v případech, kdy je kamera používána v krytu, umožňuje uživatelům těžit z jejího rychlého a bezpečného upnutí, které poskytuje naprostou důvěru.

Držák s upínací svorkou pro venkovní akce

Držák se svorkou umožňuje uživatelům připevnit jejich videokameru Camileo X-Sports na celou řadu objektů na cestách. Upínací nástavec je ideální pro outdoorové aktivity, jako je jízda na kole, veslování či lyžování. Díky řetízku pro úpravu napnutí je instalace velmi snadná, kameru tak lze upevnit na předměty všech různých podob a velikostí včetně nepravidelných tvarů a tenkých předmětů.

Plovoucí hůl pro vodní dobrodružství

Příslušenství v podobě plovoucí hole je navrženo tak, aby se videokamera Camileo X-Sports udržela při pádu do vody na hladině[1]. Plovoucí hole s praktickou zdvojenou rukojetí vyčnívají z vody kolmo vzhůru a jejich jasné žluté zabarvení umožňuje snadnou identifikaci. Díky nastavitelnému poutku na zápěstí si mohou být uživatelé  s plovoucí tyčí jisti, že jim nikdy neunikne ten pravý okamžik, ať už jsou ve vodě nebo mimo ni.

S pouzdrem Camileo X-Sports Case můžete mít vše pohromadě

Uživatelé nyní mohou přenášet svou videokameru Camileo X-Sports a příslušenství stylově, pěkně pohromadě, a to s pouzdrem X-Sports Case. Díky prostoru pro všechno dodávané a velké množství volitelného příslušenství mohou mít vše společně na jednom místě a snadno celý komplet přenášet všude, kam potřebují.

Navržena, aby odolala: pro život v pohybu

Akční videokamera Camileo X-Sports, která byla uvedena na začátku tohoto roku, je určena pro natáčení akcí nabitých okamžiků. Je vybavena LCD displejem s úhlopříčkou 5,08 cm (2″) a uživatelé tak mohou vidět, co natáčí a mohou si záznam následně přehrát. Kromě toho se kamera může pochlubit záznamem Full HD videa s 60 snímky za sekundu a ultraširokoúhlým objektivem. Součástí jejího balení je celá řada doplňků, jako jsou lepící úchyty nebo dálkové ovládání. Pokud je používána v krytu, je kamera Camileo X-Sports vodotěsná až do hloubky 60 metrů[2]

Nová řada doplňků pro videokameru Camileo X-Sports bude k dispozici během čtvrtého čtvrtletí 2014

 

[1] Videokamera Camileo X-Sports je vodotěsná pouze tehdy, pokud se nachází v dodávaném krytu. Pak vydrží v hloubce až 60 metrů po dobu 1,5 hodiny na základě standard IPX8

[2] Podle standardu IPX8 až 1,5 hodiny

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“10″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]