Toshiba Satellite P70 – stylová náhrada stolního multimediálního počítače

  • Výkonný procesor i grafika pro veškerá multimédia
  • FULL HD displej s úhlopříčkou 17“ a skvělé reproduktory harman/kardon®
  • Satellite P70 představuje ideální náhradu stolního počítače pro každodenní zábavu

 Toshiba Europe GmbH představuje nový notebook s úhlopříčkou 43,9 cm (17,3”) – Satellite P70. Tento přístroj s velkým displejem přináší vysoký výkon a vynikající zábavu. To vše díky ostrému Full HD displeji, procesoru Intel® Quad Core™ i7 a impozantnímu zvuku. Na první pohled zaujme svým saténově zlatým provedením.

Ostrý obraz a čistý zvuk

Toshiba Satellite P70 se pyšní displejem s rozlišením Full HD 1920 x 1080 a LED podsvícením, který vás vtáhne do akčních filmů, her i světa internetu. Vysoký jas 300 NIT podporuje živost barev a zvýrazní všechny detaily. S notebookem Satellite P70 si však můžete užít filmy a další multimediální obsah až v kvalitě Ultra HD. Jeho HDMI® výstup podporuje toto rozlišení a na kompatibilním televizoru z něj můžete sledovat obraz v odpovídající kvalitě.

Excelentní obraz notebooku Satellite P70 doplňuje působivý zvuk z reproduktorů harman/kardon®. Jejich zvuk je vyladěn systémem DTS Sound™, který dodává zvuku výraznější hloubku a lepší čistotu.

Vysoký výkon pro práci i zábavu

Srdce notebooku Satellite P70 tvoří procesor Intel® Core™ i7, který mu zajišťuje viditelně vysoký výkon za všech okolností. Je tak připraven na náročné zpracování fotografií, střih videa i hraní her. Dostatečný potenciál pro všechny tyto činnosti mu poskytuje vestavěná grafická karta AMD Radeon™ R9 M265X s podporou 2 GB nebo 4 GB GDDR5 VRAM. Technologie AMD Enduro™ notebook inteligentně optimalizuje a prodlužuje životnost baterií.

Pro data, fotografie, filmy i hudbu je k dispozici obrovský úložný prostor až 2 TB na pevném disku. Alternativou může být mimořádně rychlý disk SSHD s kapacitou 1 TB, který zajistí notebooku okamžitý start a rychlejší odezvu na všechny požadavky.

Připraven na cokoli

Abyste mohli využít jakýkoli zdroj dat, máte k dispozici dva USB 3.0 a dva USB 2.0 porty, které zajišťují rychlé připojení ke všem externím zařízením. S pomocí technologie Intel® WiDi můžete posílat obraz i zvuk z notebooku do kompatibilního televizoru dokonce bez nutnosti propojování kabelem. Podle modelu má Satellite P70 vestavěnou mechaniku Blu-rayTM BD-RE (XL), nebo DVD Super-Multi. Prvně jmenovaná vám umožní přehrávat příslušné filmové disky nebo zálohovat data s kapacitou až 100 GB na jeden disk. Fotografie a další multimediální soubory můžete přesouvat mezi přístroji také přes Bridge Media UHS-II s podporou slotu[1] na SD kartu, což umožňuje větší produktivitu a vyšší rychlost přesunu dat.

Satellite P70 – vynikající náhrada výkonného stolního počítače

Notebook Satellite P70 s velkým displejem je ideální náhradou výkonného stolního počítače. Je výborným nástrojem pro každodenní zábavu, práci a lehce si poradí se zpracováním mnoha aplikací najednou. Jeho broušený, saténově zlatý povrch mu propůjčuje elegantní design a jeho odolné hliníkové tělo obstojí i na cestách. Při večerní práci uživatelé ocení podsvícenou klávesnici.

Notebook Toshiba Satellite P70 bude v Evropě k dostání ve čtvrtém čtvrtletí roku 2014.

 

Toshiba Satellite P70:

  • Displej s úhlopříčkou 43,9cm (17,3”) s rozlišením 1920 x 1080 (Full HD), svítivostí 300 NIT a LED podsvícením
  • Procesor: čtvrtá generace Intel® Quad Core™ i7
  • Grafika: AMD Radeon™ R9 M265X Enthusiast Graphics s 2 GB nebo 4 GB GDDR5 VRAM a technologií AMD Enduro™
  • Úložiště: až 2 TB HDD nebo 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
  • Optická mechanika: disk Blu-rayTM BD-RE (XL), nebo DVD Super-Multi
  • Paměť: až 16 GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
  • Klávesnice: bezrámová dlaždicová s bílým podsvícením
  • Konektivita: 1 x HDMI® – výstup s podporou Ultra HD, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (včetně 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, Bridge Media UHS-II s podporou slotu1 na SD/SDHC, jack na sluchátka/mikrofon, Kensington lock port
  • Komunikace: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Intel® WiDi, technologie bezdrátového displeje, Bluetooth®0, HD webkamera s duálními mikrofony
  • OS: Windows 8.1
  • Audio: reproduktory Harman Kardon vyladěné systémem DTS Sound™
  • Rozměry: 413 x 268 x 28,4/33,1 mm
  • Hmotnost: 2,9 kg
  • Barva: saténově zlatá

 

[1] Pouze pro model s grafickou pamětí 4 GB VRAM.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=“2″ gal_title=“Toshiba Satellite P70″]