Ministerstvo vnitra ČR na konferenci ALTRON DCBW 2016

Tradiční kongres ALTRON Data Center & Business World se blíží. Ve čtvrtek 26. května 2016 otevře své brány v industriálním prostoru La Fabrika v pražských Holešovicích a přivítá účastníky z řad odborné veřejnosti, expertů, manažerů, zákazníků a partnerů.

Záštitu nad letošním ročníkem zaměřeným na nejnovější technologie, služby, inovace a obchodní aspekty oboru datových center a ICT technologií nově převzalo Ministerstvo vnitra České republiky v zastoupení JUDr. Jaroslava Strouhala, náměstka pro řízení sekce informačních a komunikačních technologií.

Zajímavý program šestnáctého ročníku kongresu zahrnuje také speicální hosty. Těmi jsou mimo jiné zástupci sekce e-Governmentu emirátu Sharjah ze Spojených arabských emirátů, kteří spolupracují se společností ALTRON na ICT projektech veřejné správy.

O své zkušenosti se s návštěvníky konference podělí řada technologických firem v čele se společností Schneider Electric. Novinky budou prezentovat také ABB, Avnet (zastupující značky IBM, HP a EMC), DNS (zastupující značku DELL), Emerson, ESET, Flowmon Networks a Veeam. Řady partnerů nově rozšířila společnost Rittal.

Zájemci o účast na kongresu ALTRON Data Center & Business World 2016 se mohou již nyní registrovat na portálu akce kongres.ALTRON.net, kde jsou k dispozici i další podrobné informace.