Metrostav Development zahájil prodej 47 bytů v projektu Viladomy NA VACKOVĚ

Developerská společnost Metrostav Development představila konečnou podobu rezidenčního projektu Viladomy NA VACKOVĚ. 47 bytů s vysokým standardem o dispozicích převážně 2+kk – 4+kk, dvě studia 1+kk, ateliér a jeden velkometrážní byt 5+kk postaví ve stejnojmenné lokalitě. Do prodeje jsou uvedeny se startovní cenou 57 000 Kč za metr čtvereční s DPH.

Projekt vzniká v samém centru rezidenčního parku Na Vackově na Praze 3 v těsném sousedství parku Židovské pece. Viladomy NA VACKOVĚ navazují na úspěšný projekt Alfarezidence a spolu s BYTY NA VACKOVĚ, které mají očekávanou kolaudaci koncem roku 2016, jsou třetím projektem Metrostavu Development na tomto místě.

Architektonický návrh Viladomů NA VACKOVĚ od Schindler Seko Architects klade důraz především na ergonomii bydlení v jednotlivých domech. Všechny tři viladomy jsou umístěny na vyvýšené platformě, čímž vzniká uzavřený projekt komorního charakteru. Koncept, který byl vytvořen s expertem na oslunění, zajišťuje vysokou světlost a vzdušnost bytů. Pro projekt specifické jsou také rozměrné předzahrádky v bytech prvního podlaží.

„Cílem bylo vytvořit bydlení pro náročné, respektující potřeby moderní rodiny. Projekt jako takový proto přináší celou řadu zajímavých řešení – od práce se zelení po využívání maximálního možného prosvětlení bytů, které projektu dodává potenciál pro rodinné bydlení,“ uvádí obchodní ředitel Metrostav Development Ondřej Buršík. „Dostatečného soukromí jsme dosáhli menším počtem bytů v jednotlivých viladomech.“

V docházkové vzdálenosti projektu je plná občanská vybavenost a dostatek prostoru pro sport i relaxaci. V těsné blízkosti se kromě parku Židovské pece nachází původní zástavba horního Žižkova s několika mateřskými školami, lékařskou ordinací, restauracemi nebo kinem. V krátké dojezdové vzdálenosti se nachází nákupní centrum Flora. Bytový projekt je vzdálen zhruba 15 minut jízdy MHD do centra – 5 minut od stanice metra Želivského a 3 minuty jízdy na městský okruh nebo 10 minut na magistrálu.

Lokalita Vackova je považována za jednu z budoucích atraktivních pražských čtvrtí. Zatímco v oblasti Nákladového nádraží v návaznosti na Olšanskou ulici v příštích letech vznikne nová obchodně-administrativní čtvrť, přilehlá lokalita Na Vackově se stane klidným rezidenčním centrem celého horního Žižkova.

[Best_Wordpress_Gallery id=“90″ gal_title=“Viladomy NA VACKOVĚ“]