Malý firemní notebook Toshiba Satellite Pro A30-C

  • Profesionální 13“ notebook v odolném magneziovém šasi s plnou konektivitou
  • Výkonný společník na cesty s matným displejem a výdrží na baterie až 13 hodin[1]
  • Tříletá záruka a mimořádná Záruka spolehlivosti

Společnost Toshiba Europe GmbH představila na našem trhu první modely notebooku Satellite Pro A30-C, který kombinuje profesionální užitné vlastnosti, vysokou odolnost, nízkou hmotnost a nadstandardní záruky. Model Satellite Pro A30 ocení především ti, kteří jsou často na cestách a potřebují spolehlivý notebook, který je připraven na vytížení v režimu 24/7 a nabízí kompletní sadu portů v plné velikosti pro připojení k jakémukoli zařízení či prezentačnímu displeji.

Koncept modelu Satellite Pro A30-C vychází z u nás nedávno představeného notebooku Portégé A30-C. Bytelné a díky použité hořčíkové slitině lehké šasi dobře chrání veškeré vestavěné komponenty. Matný a za všech světelných podmínek dobře viditelný displej s úhlopříčkou 13“ a rozlišením HD nebo Full HD umožňuje snadnou práci v terénu a hardware založený na procesorech 6. generace Intel® Core™ i3 nebo i5 s podporou operační paměti 4 nebo 8 GB zajistí dostatečný výkon pro rychlou práci, kterou dále usnadňuje přesná a tichá klávesnice odolná proti polití. Konektivita zahrnuje mimo jiné 3 porty USB 3.0, grafické rozhraní HDMI i VGA, síťový konektor RJ-45 i možnost zabezpečeného bezdrátového přenosu obrazu do prezentačního displeje pomocí Intel WiDi Pro.

Splňuje požadavky profesionálních uživatelů

Profesionální uživatelé potřebují nástroj, na který se mohou plně spolehnout. Toshiba proto vyrábí firemní notebooky ve vlastní továrně s přísnou kontrolou procesu výroby. Kromě toho je většina těchto přístrojů testována v nezávislém německém institutu TÜV Rheinland®, kde prochází mimo jiné zkouškami odolnosti proti tlaku na víko s hmotností 100 kg, pádu, polití, vysokým vibracím nebo také reakcím na prudkou změnu teplot z -25 °C na 70 °C během 10 minut. Další testy H.A.L.T. simulují reálné používání notebooku po dobu tří až pěti let.

Dalším důležitým požadavkem firemních uživatelů je bezpečnost uložených informací, jako je firemní know-how, databáze s kontakty na klíčové zákazníky či jiná citlivá data. Integrovaný čip TPM proto umožňuje šifrovat všechna data, která jsou uložena na pevném disku. Ani v případě neautorizovaného použití nebo dokonce vymontování pevného disku z notebooku nehrozí zneužití žádných informací. Odolnost proti útokům zvenčí dále posiluje vlastní Toshiba BIOS, který je dnes již instalován ve většině B2B notebooků Toshiba. V případě potřeby odborného zásahu firemního IT oddělení na cestách lze využít pokročilých vlastností vzdálené správy Toshiba Cloud Client Manager.

Když vypoví službu, dostanete peníze zpět

Díky letitým zkušenostem, přísné kontrole výroby a konceptu ověřenému nezávislými testy vybavila Toshiba všechny konfigurace tohoto přístroje 3letou zárukou a také mimořádnou Zárukou spolehlivosti Toshiba (Reliability Guarrantie)[2]. Ta zajistí zákazníkovi, že pokud mu během prvního roku od zakoupení notebook vypoví službu vinou výrobní vady, získá kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět.

Konfigurace na míru pro společnosti

Firmám se specifickými potřebami vychází Toshiba vstříc tím, že nabízí možnost individuální konfigurace B2B přístrojů již od 5 kusů. Objednávku notebooků na míru je možné zadat společnosti Toshiba prostřednictvím některého z autorizovaných distributorů.

První modely na našem trhu

Na našem trhu jsou nyní k dispozici první čtyři konfigurace Stellite Pro A30-C. Všechny jsou založeny na procesorech 6. generace Intel® Core™ i3 nebo i5, integrované grafice Intel® HD Graphics 520 a displeji s rozlišením HD nebo Full HD. K dispozici jsou konfigurace s klasickým pevným diskem s kapacitou 500 GB nebo rychlejším SSD o velikosti 128 GB.

Nové konfigurace notebooku Toshiba Portégé A30-C jsou k dispozici na českém a slovenském trhu prostřednictvím distributorů a prodejců značky Toshiba.

[2] Podléhá podmínkám služby a platí pouze pro vybrané modely. Pokud zákazníkovi během prvního roku od zakoupení notebook vypoví službu, má nárok na standardní bezplatnou záruční opravu a také na vrácení celé pořizovací ceny. Tento nárok lze uplatnit pouze v případě, že byl notebook zaregistrován do 30 dnů od data nákupu. Navštivte www.toshiba-czech.com/reliability

[1] Měřeno pomocí MobileMark 2014

satellite-pro-a30-c_01_win10 satellite-pro-a30-c_02_win10 satellite-pro-a30-c_03_win10 satellite-pro-a30-c_04_win10 satellite-pro-a30-c_06_win10 satellite-pro-a30-c_07_win10 satellite-pro-a30-c_beauty_01_win10 satellite-pro-a30-c_beauty_02_win10 satellite-pro-a30-c_detail_01 satellite-pro-a30-c_detail_03