Mall.cz zavádí pro veškeré objednávky dopravu zdarma s garancí doručení do Vánoc

  • Doručení zdarma bez ohledu na výši objednávky
  • Garance doručení zboží do Vánoc při objednávce až do 23. prosince
  • 87% pokrytí populace ČR v rámci výdejních míst

Mall.cz tento týden zahájil zcela ojedinělou akci v oblasti logistiky. Zákazníkům nabízí dopravu zdarma bez ohledu na výši objednávky, a to nejen v případě vyzvednutí na výdejních místech, ale i při doručení na adresu. Spolu s dopravou zdarma garantuje i včasné doručení.

V případě osobního odběru na pražských pobočkách u objednávek uskutečněných do 23. 12. do 13:00 hod Mall.cz v rámci služby Same day delivery garantuje doručení ještě tentýž den. Vyzvednout zboží mohou zákazníci až do 24. prosince do 12 hodin. Pokud zvolí osobní odběr na mimopražských pobočkách, je doručení zaručeno při objednání zboží do 22. 12. do 21:00 hod. V případě dodání domů musí zákazníci objednat zboží do 17. 12. do 23:59 hod.

Pokud by se zásilka oproti deklarovanému termínu opozdila, nabízí Mall.cz zákazníkům kompenzaci v podobě slevového poukazu v hodnotě 500 Kč.

V případě osobního odběru si mohou zákazníci nechat zaslat zboží na výdejní místa, která jsou rovnoměrně rozmístěna po celé ČR. Mall.cz má s 87 % největší pokrytí populace mezi českými e-shopy s komplexním sortimentem.

„Nechceme nabízet zákazníkům jen dárky či slevy, které v tomto hektickém období pomalu ani nestihnou využít. Soustředíme se na to podstatné a důležité – a to je rozptýlení jejich obav ohledně doručení zboží včas. Věříme, že tuto službu spolu s dopravou zdarma ocení,“ uvádí Jitka Dvořáková, Chief Sales Officer Mall Group.

Prodeje v průběhu sezony neustále stoupají, například během třetího adventního víkendu Mall.cz zaznamenal 28% nárůst tržeb, nárůst počtu transakcí o 50 % a konverzní poměr vzrostl o 45 %. Největší podíl tržeb zaznamenává elektronika: televizory, notebooky, mobilní telefony a produkty značky Apple. Z hlediska nejlepších prodejů vede LEGO, sluchátka, malé domácí spotřebiče, kávovary – espressa, mobilní telefony, televizory a krmiva pro zvířata. Oproti předchozímu týdnu výrazně posílily právě stavebnice LEGO nebo digitální fotoaparáty. Průměrná hodnota objednávky je 2500 Kč.