MADMONQ spustil svoji dosud největší online kampaň, hráče vyzývá k upgradu v reálném životě

Vylepšit své zdraví stejně, jako budujeme své herní charaktery v online světě. To je mottem nové kampaně českého startupu MADMONQ, který svými unikátními přírodními doplňky stravy cílí mimo jiné na profesionální a amatérské hráče. Kampaň poběží od 16. 11. na online kanálech v Česku i v zahraničí a zapojí i známé herní influencery a streamery. Součástí kampaně budou speciální výzvy a také limitovaná edice klávesy ve tvaru srdce, která má připomínat nutnost péče o zdraví a duševní pohodu.

MADMONQ vyrábí přírodní doplňky stravy pro profesionální i amatérské hráče. Cucavá tabletka s přírodním složením, která kromě povzbuzujícího efektu pomáhá v boji se stresem, zlepšuje soustředění a přináší tělu i další benefity, se rychle stala hitem mezi českou i světovou herní komunitou. MADMONQ se spolu s tím dlouhodobě zasazuje o zlepšení životního stylu hráčů a podporu jejich duševního i fyzického zdraví, na které cílí i nová kampaň.

„Sám jsme se dlouho aktivně pohyboval v herní komunitě a proto vím, jak snadné je ve snaze o co nejvyšší výkon sklouznout k nezdravému životnímu stylu. To se již od počátku snažíme změnit pomocí našich přírodních doplňků. K lepší péči o zdraví chceme motivovat i v naší kampani, ve které chceme ukázat, že udělat pozitivní změnu nemusí být složité a někdy stačí i malý závazek, který si osvojíte a budete ho dodržovat,“ dodává Michal Noga, zakladatel a CEO MADMONQ.

Ústředním motivem kampaně je slogan „Dej do sebe srdíčko“, který odkazuje na čerpání zdraví ve hrách i vylepšování herních charakterů. Zároveň připomíná tu nejdůležitější postavu – osobu hráčů v reálném světě. Hráči si mohou zakoupit limitovanou edici speciální klávesy ve tvaru srdce, která jim bude připomínat, aby lépe pečovali o své zdraví, v čemž jim pomohou přírodní tabletky MADMONQ a MADMONQ CHAMPION. K dodržování předsevzetí je zároveň budou motivovat také výzvy streamerů na sítích.

Ručně vyladěná klávesa

Speciální klávesu ve tvaru srdce a celý koncept navrhl interní tým MADMONQ, Vizualizaci a 3D výrobu zajistilo studio Mirage. Součástky se tisknou na 3D tiskárně a ručně se skládají dohromady lokálně v Praze, část obalové práce zajišťuje chráněná dílna. Klávesa bude dostupná v omezeném množství 5 000 kusů. Bude možné ji vyměnit za jakoukoliv jinou na klávesnici, pověsit si ji jako přívěšek nebo vystavit v customizované krabici, ve které dorazí.

Online kampaň i využití streamerů

Kampaň startuje 16. 11. a její součástí budou příspěvky na sociálních sítích Facebook, Instagram a TikTok, objeví se také na Discordu, Redditu a YouTube. Kromě Česka bude MADMONQ cílit i na zahraničí a kampaň poběží i ve Velké Británii, Francii, Německu, ve státech Beneluxu a ve Skandinávii. V rámci PPC bude využita kampaň Google Performance Max a vyhledávání, na Skliku pak display v kombinaci s vyhledáváním. Kampaň intenzivně zapojí také influencery a streamery, kteří se objeví v komunikaci i ve videoformátech a budou akci propagovat na svých kanálech. Každý streamer zároveň přijde s vlastním commandem (závazkem), který bude dodržovat a motivovat k němu i svou komunitu. Mezi streamery nebude chybět například Agraelus, Flowee, SpajKK, MartyVole, Fluff, LiveOliverr, Heddi a další.