Longines představuje novou kolekci luxusních dámských hodinek

Švýcarský výrobce hodinek Longines uvádí dvě nové kolekce elegantních hodinek pro ženy. Longines Equestrian Collection byla inspirována světem jezdectví, kolekce Longines Symphonette spojuje moderní styl s elegancí a ženskostí.

Již od svých počátků v roce 1867 vychází značka Longines vstříc představám moderních žen, které si potrpí na styl, eleganci a kvalitu. Hodinky Longines propojují tyto hodnoty v jediném produktu a nyní vychází vstříc něžnému pohlaví dvě nové kolekce, které se skvěle doplňují.

The Longines Equestrian Collection evokuje svět koní

Přestože tato kolekce zahrnuje tři různá provedení, již na první pohled je zřejmá inspirace světem jezdectví. Elegantní křivky ocelového pouzdra připomínají oblouk jezdeckého oválu, podkovu, třmeny nebo obdélníkovou sponou na uzdě, kterou nosí koně jediného plemena na světě, švýcarského Franches-Montagnes.

Všechny modely této kolekce mají řemínek z jemné kůže, který navozuje představu vypracovaného koňského sedla. Pouzdro je vyrobené z ušlechtilé oceli a ukrývá quartzový hodinový strojek. Každé provedení nabízí také luxusní variantu zdobenou diamanty, která potěší nejnáročnější zákaznice. Na této exkluzivní edici vyniknou tvary evokující svět jezdectví ještě výrazněji. Modely Longines Equestrian jsou k dispozici v několika velikostech, od 23 mm do 34 mm.

Cena modelové řady začíná na 27 170 Kč. Hodinářství Bechyně www.hodinarstvibechyne.cz.

Harmonie ženskosti s kolekcí Longines Symphonette

Kolekce Symphonette vyjadřuje styl moderní ženy, která si potrpí na eleganci. Nijak extravagantní, ale přesto nepřehlédnutelný styl oválných hodinek Symphonette prezentuje moderní estetické trendy. Hodinky zdobí jemně propracované číselníky, které kombinují ušlechtilou ocel, zlato a diamanty.

Na výběr je provedení s perleťovým číselníkem vykládaným diamantovými indexy či arabskými číslicemi, leštěným a lakovaný černým číselníkem s diamantovými prvky nebo postříbřeným číselníkem zdobeným technikou „flinqué” s římskými číslicemi. To vše je doplněno buď černým řemínkem z aligátora nebo proplétaným kovovým tahem z ušlechtilé oceli.

Longines Symphonette jsou dostupné ve čtyřech velikostech, jejich chod zajišťuje přesný quartzový strojek a charakterizuje je oválné pouzdro z ušlechtilé oceli zdobené diamanty.

Cena modelové řady začíná na 32 600 Kč. Hodinářství Bechyně www.hodinarstvibechyne.cz.

Equestrian product Symphonette Equestrian lifestyle