Limitky ve stylu Starfield v nabídce CZC: Xbox ovladač a headset

CZC, dvojka na trhu s elektronikou, zařadila do nabídky limitovanou edici nepřehlédnutelných doplňků pro herní konzoli Xbox ve stylu očekávané sci-fi RPG ságy Starfield od Bethesda Game Studios. Bezdrátový ovladač pro Xbox a Bluetooth sluchátka využitelná jak s Xboxem, tak i s počítačem či telefonem zaujmou na první pohled svým sněhově bílým provedením a měděnými doplňky. Ve srovnání s běžně dostupnými produkty z této kategorie nabízí limitky kromě atraktivního designu i něco navíc.

Starfield, nejambicióznější projekt Bethesda Game Studios, je s napětím očekáván už 6. září letošního roku. Ještě před jeho uvedením se na trhu objevila limitovaná edice herního ovladače a headsetu, která vyniká nejen exkluzivním a nepřehlédnutelným designem, jemuž vévodí sněhově bílá barva, ale také některými výjimečnými funkcemi. Oba produkty jsou k dispozici v nabídce CZC.

Bezdrátový ovladač Xbox Series Starfield je kompatibilní s Xbox Series X a Xbox One, PC s operačním systémem Windows, Androidem i iOS. Sněhově bílé provedení doplňují měděné doplňky a precizně provedené průhledné části, které odhalují pohled do vnitřních částí. Hybridní směrový ovladač pomůže hráčům dosáhnout lepších výsledků a přesněji a rychleji zamířit na cíl. Jeho vyšší citlivost umožňuje totiž rychlejší ovládání pohybu do všech směrů a texturovaný povrch na spouštích, tlačítkách i zadním krytu eliminuje nebezpečí sklouznutí prstů a ztráty kontroly během zápalu hry. Kromě toho je zde také tlačítko „Sdílet“, které umožňuje zachytit a podělit se s ostatními o odehraný obsah, snímky obrazovky, videa i výsledky. Do 3,5mm stereofonního konektoru lze připojit libovolná kompatibilní kabelová sluchátka s mikrofonem. Pomocí aplikace Xbox Accessories pro Xbox Series X|S, Xbox One a Windows 10/11 je možné mapovat funkce jednotlivých ovládacích prvků. CZC nabízí tento ovladač v limitované edici za 1 799 Kč.

Skvěle znějící a nepřehlédnutelná bezdrátová sluchátka s mikrofonem Xbox Wireless Headset Starfield lze snadno pomocí Bluetooth propojit s herními konzolemi Xbox Series X|S, Xbox One, počítači s Windows nebo kompatibilním mobilním telefonem. To výrazně rozšiřuje možnosti jejich uplatnění daleko za hranice hraní. Pohodlná sluchátka s červeně polstrovaným hlavovým mostem a bílými náušníky mohou být tak nepostradatelným společníkem i při celodenním poslechu hudby. Headset nabízí živý a věrně podaný zvuk s dostatkem basů a špičkovou technologií Dolby Atmos. Vestavěný mikrofon s průhlednou koncovkou, velmi elegantně vyčnívající z levého náušníku lze snadno nastavit nebo dokonce odklopit. Kromě toho dokáže mikrofon izolovat hlas uživatele od okolních zvuků a snížit tak úroveň ruchů při komunikaci s ostatními hráči během herních sessions. K dispozici je i tlačítko pro okamžité ztišení mikrofonu (mute) a otočné ovladače pro rychlou úpravu hlasitosti a poměru hlasitosti hraní/chatu. V nabídce CZC je tato limitka k dostání za 2 799 Kč.