Lime na pařížském Fashion Weeku zahájí prodej limitované edice skládacích helem

Lime v pondělí 4. března spustí jednorázový 24hodinový prodej speciální limitované edice skládacích helem od značky Closca. Helmy v designu navrženém přímo pro uživatele koloběžek Lime budou k dostání v omezeném množství 500 kusů a objednat půjdou s poštovným zdarma i do České republiky. Helmy prezentují dvě z hlavních hodnot Limu – důraz na bezpečnost a aktivní městský životní styl.

Prodej helem bude spuštěn v rámci akce #LimeUrbanOptimist v Carpenters Workshop Gallery, kde zástupci Limu zároveň podpoří respekt k životnímu prostředí a důraz na bezpečí všech, kdo se ve městě pohybují.

Lime_Closca_1

Celý happening se uskuteční během módního svátku Paris Fashion Week. Lime je partnerem festivalu, kterému také poskytne prostředky udržitelné městské mobility. Na akci jsou přizváni umělci z ateliérů ​WWWESH Studio​ a GAADJIKA, kteří dostanou za úkol 150 helem umělecky zkrášlit a jejich majitelům z nich tak vytvořit unikátní mistrovská díla.

Helmy Closca x Lime jsou kromě osobitého urban designu unikátní v tom, že je lze složit a snadno přenášet třeba v tašce či batohu. Svou helmu tak mohou mít zákazníci Limu neustále u sebe.

Helmy se do prodeje dostanou 4. března ve 20 hodin a zájemci si je budou moci z webu www.lime.closca.com​ objednávat po následujících 24 hodin. Zájemci o helmy se budou moci zároveň připojit k závazku „Respect the Ride“, kterým se zavážou k bezpečnému využívání koloběžek Lime s maximálním respektem k okolí. Součástí bezpečné jízdy po městě je právě i nošení helmy.

Zájemci z řad novinářů, kteří by se chtěli zúčastnit akce #LimeUrbanOptimist v pařížské Carpenters Workshop Gallery, se mohou registrovat zde: https://www.li.me/urban-optimist-rsvp.

Unikátní skládací helmy pak naleznete pod tímto odkazem: www.lime.closca.com​. Helmy budou zdarma odesílány i do České republiky.

Lime_Closca_3