Lime je hrdým partnerem Prague Pride. Účastníkům festivalu umožní ekologický pohyb po městě

Společnost Lime navazuje na své globální aktivity a stává se partnerem Prague Pride. Cílem Limu je umožnit účastníkům festivalu se rychle, pohodlně a ekologicky pohybovat po Praze a zároveň ukázat svou podporu rovných práv bez ohledu na sexuální orientaci nebo genderovou identitu. 

Lime v Praze od svého spuštění na konci září minulého roku zaznamenal mimořádný úspěch a Pražané koloběžky postupně začínají vnímat coby pevnou součást města, která pomáhá řešit komplikovanou dopravní situaci. Lime ale není jen o dopravě. Společnost si dává globálně za cíl stát se nedílnou součástí městského životního stylu a přetvářet jej k lepšímu, což zahrnuje i aktivní podporu rozmanitější a inkluzivnější společnosti.

Účastníci Prague Pride mohou díky Limu po celý týden použít promokód LIMEPRIDE a po jeho zadání do aplikace získat odemčení koloběžky a prvních 12 minut ze své první jízdy zdarma.

Vrcholem týdne Prague Pride je průvod Prahou, který proběhne v sobotu 10. srpna a jehož se účastní desítky tisíc lidí. V rámci něj mohou všichni účastníci využít promokód PRAGUEPRIDE a díky němu si odemknout koloběžku Lime zdarma. Zaplatí pak pouze za projeté minuty.

Festival se koná každoročně již od roku 2011, pod záštitou pražských primátorů a primátorek. V roce 2018 se do Pride Parade zapojila i nizozemská poslankyně Evropského parlamentu Sophie in ‚t Veld. Průvodu se účastní politici a političky, členové politických stran, zaměstnanci firem, rodiče a přátelé LGBTQ lidí, kteří jim tak veřejně vyjadřují podporu a zastání.

Foto zdroje: https://drive.google.com/drive/folders/1al7mtLWK54MnnSr4S06HGmaAktiT1ihR?usp=sharing

lime-pride-2018-edit-8