Z e-shopu si můžete nechat zavézt i čerstvého kapra

S vánočními přípravami souvisí řada činností, které mnozí stíhají ve stresu na poslední chvíli. Jednou z možností, jak si usnadnit předvánoční shon, je závoz velkého nákupu až domů. Letos poprvé mohou lidé nakoupit tímto způsobem kromě běžných potravin také čerstvého kapra. Nákupy včetně čerstvého kapra bude e-shop Kolonial.cz zavážet až do 14 hodin 24. prosince.  

Nejzajímavější letošní novinkou v e-shopech s potravinami je možnost objednat si i čerstvé ryby, a to přímo od dodavatelů. Vzhledem k tomu, že čerstvé ryby vydrží 4 dny, je závoz ryb zákazníkům, kteří kapra na stránkách Kolonial.cz objednávají, realizován přímo od dodavatele bez meziskladování. Lidé tímto způsobem dostanou rybu tak čerstvou, jako by si na ni vystáli frontu přímo u kádě a donesli domů.

„Závoz čerstvých ryb je pro nás logisticky náročný, ale jsme přesvědčeni, že naši zákazníci ocení možnost objednat si čerstvou rybu i s velkým vánočním nákupem až do bytu,“ říká Petr Vyhnálek, ředitel e-shopu Kolonial.cz. „Podobným způsobem (tedy přímým závozem zboží od jednotlivých dodavatelů, aniž by muselo být při kompletaci objednávky uskladněno na skladech e-shopu) zavážíme také ostatní čerstvé potraviny, především ovoce a zeleninu.“

V těchto dnech lidé nakupují na e-shopu Kolonial.cz velké vánoční nákupy, včetně nealkoholických i alkoholických nápojů, ingrediencí na pečení a dalšího zboží. V adventním čase se rovněž výrazně zvýšil zájem jak o pečené cukroví, tak třeba o exotické ovoce.

steak_z_kapra