Lehký a odolný notebook dynabook Portégé A30-E

Společnost Dynabook Europe dnes představuje Portégé A30-E – lehký, spolehlivý a odolný profesionální notebook, který je určen pro práci na cestách a kombinuje nejnovější funkce zabezpečení a konektivity. Model A30-E pokračuje v dynamickém rozvoji nové značky dynabook, navazuje na nedávno uvedené špičkové přístroje Portégé X30-F a Tecra X40-F a je určen pro využití v segmentu středních a velkých firem, vzdělávání i veřejné sféry.

Prémiová mobilita a maximální odolnost

Notebook A30-E je navržen s ohledem na maximální produktivitu, uživatelský komfort a mobilitu. Charakterizuje ho tenké šasi a hmotnost pouhých 1,2 kg (v závislosti na konfiguraci). Jasný displej s antireflexní úpravou je velmi dobře čitelný i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách a nabízí možnost nízkoenergetického Full HD zobrazení s vyšším jasem. Maximální produktivitu zajišťuje baterie s výdrží až 14 hodin, přesný Precision Touch Pad a rychlé spuštění systému během několika vteřin. A30-E je vyroben podle vysokých standardů značky dynabook a jeho klíčovými vlastnostmi jsou výdrž a spolehlivost, kterou potřebují moderní mobilní pracovníci. Navíc odpovídá přísným vojenským normám a jeho odolnost byla testována při pádu, vysokých i nízkých teplotách a vysoké vlhkosti.

Vysoká míra zabezpečení a maximální konektivita

Nový Portégé A30-E překonává běžné standardy pro zabezpečení dat. Jeho rozsáhlé bezpečnostní prvky chrání citlivé podnikové informace a přístroj umožňuje přímou správu zabezpečení zařízení na všech úrovních. Základem je unikátní vlastní dynabook BIOS, který spolu s modulem TPM (Trusted Platform Module) zajišťuje maximální zabezpečení a možnost konfigurace využití jednotlivých portů podle bezpečnostních podnikových kritérií. Další prevenci před zneužitím dat poskytuje široká škála autentizačních funkcí. Přístup k systému BIOS i SSD disku lze zabezpečit jediným krokem biometrického ověření a volitelná čipová karta a dvouúrovňová autentizace s využitím IR kamery ve spojení s Windows Hello a vestavěné čtečky otisků prstů dále posilují zabezpečení všech dat na cestách.

Flexibilní port USB Type-C nabízí při propojení s dalšími zařízeními řadu možností a volitelná dokovací jednotka USB-C umožňuje rychlé a jednoduché připojení více periferií jedním kabelem. Při prezentacích ocení uživatelé vestavěný HDMI port a také možnost využití VGA konektoru pomocí volitelné USB-C redukce. Rozhraní Gigabit LAN usnadňuje rychlé kabelové připojení Potrégé A30-E k síti a bezdrátový Wi-Fi adaptér Intel® Dual Band Wireless-AC 8265 zajišťuje optimální signál WLAN s minimalizací nebezpečí výpadku signálu.

Navzdory lehkému a ergonomickému provedení nabízí A30-E vysoký výkon potřebný ke splnění všech pracovních úkolů na cestách i v kanceláři. Zařízení je pro různé firemní potřeby a rozpočtové možnosti k dispozici v široké škále konfigurací a kapacit SSD – až po 1 TB PCIe SSD. S procesorem až Intel® Core™ i7 vPro 8. generace si mohou uživatelé vychutnat vysoký výkon a práci s mnoha aplikacemi současně.

„Portégé A30-E je ukázkou odborných znalostí značky dynabook při výrobě robustních a praktických notebooků pro firemní využití, které jsou navrženy s ohledem na mobilitu bez kompromisů vzhledem k výkonu,“ říká Damian Jaume, výkonný ředitel společnosti Dynabook Europe GmbH. „Vnímáme, jak se mění pracovní potřeby a snažíme se zajistit, aby naše technologie těmto změnám odpovídaly. Portégé A30-E je ukázkou této filozofie i našich technických znalostí a nabízí pokročilé funkce podporující moderní způsob práce – za přijatelnou cenu“.

Portégé A30-E bude k dispozici od srpna 2019. Pro více informací o sortimentu dynabook navštivte www.toshiba-czech.com.

—-

* v závislosti na konfiguraci

Portege_A30-E_02_backlight_logo Portege A30-E_01_logo Portege A30-E_02_backlight_win10 Portege A30-E_03_logo Portege A30-E_03_win10 Portege A30-E_04_logo