Legenda pokračuje – nové notebooky Toshiba Qosmio X70

 

  • Výkonné procesory a grafika pro všechny druhy multimédií i náročnou profesionální práci
  • To nejlepší pro hry i zábavu s FULL HD displejem a reproduktory harman/kardon®
  • Podpora výstupu obrazu do Ultra HD televizoru v maximálním rozlišení

Toshiba Europe GmbH představuje nástupce legendární řady Qosmio. Toto označení je již léta symbolem pro notebooky s maximálním možným výkonem, kvalitní grafikou a mimořádným zvukem pro jakýkoli druh zábavy. Proto všechny nadšence jistě potěší uvedení nového notebooku Qosmio X70-B s úhlopříčkou 43,9 cm (17,3”). Už design tohoto přístroje naznačuje, že jeho útroby skrývají nadstandardní možnosti. Velkému Full HD displeji sekunduje procesor Intel® Quad Core™ i7, který za všech okolností zajišťuje současný chod mnoha aplikací a okamžitou odezvu na požadavky uživatelů.

Qosmio X70 je kombinací vysokého grafického výkonu, stylového designu a pokročilých audiovizuálních funkcí. Je ideálním přístrojem pro náročné uživatele a multimediální nadšence, kteří hledají nástroj na vytváření a úpravu fotografií a videí, hraní her či přehrávání filmů na velkém displeji.

Velký jasný displej s vysokým rozlišením

Qosmio X70 se pyšní displejem s rozlišením Full HD 1920 x 1080 a LED podsvícením, který zobrazí jakýkoli obraz do posledního detailu. Ať už budete hrát hry, pracovat s grafikou nebo sledovat film, jeho velká úhlopříčka vám zprostředkuje lepší zážitky než běžný notebook. Displej má jas 300 NIT a zajistí vám tak optimální zobrazení za každých světelných podmínek. Vysoký jas umocňuje živost barev a zvýrazňuje detaily. Excelentní obraz doplňuje působivý zvuk reproduktorů harman/kardon®, které byly vytvořeny exkluzivně pro společnost Toshiba. Zvuk je pro vyšší hlasitost a vypilovanou čistotu vyladěn systémem DTS Sound™.

 

Vysoký výkon za všech okolností

Notebook Qosmio X70 je vybaven komponenty, které zvyšují jeho výkon a umožňují tak uživatelům lehce řešit jakýkoli složitý úkol. Základem pro rychlost je procesor Intel® Core™ i7. Vestavěná grafika AMD Radeon™ R9 M265X s podporou 4 GB GDDR5 VRAM nabízí vyšší propustnost a dobře doplňuje výkon procesoru. Technologie AMD Enduro™ notebook inteligentně optimalizuje a prodlužuje životnost baterií. Kapacita pevného disku až 2 TB nebo 1 TB s podporou SSHD poskytuje dostatek prostoru pro všechna data, hudbu, obrázky i videa.

Exkluzivní zábava

Qosmio X70 nabízí širokou škálu možností. Díky podpoře Ultra HD rozlišení přes HDMI® port můžete propojit notebook s kompatibilní Ultra HD televizí a sledovat obraz v kvalitě 4K. Dva USB 3.0 a dva USB 2.0 porty v plné velikosti umožňují rychlý přenos dat mezi externími zařízeními. Technologie Intel® WiDi umí bezdrátově přenášet obraz z notebooku do televizoru vybaveného touto funkcí. S integrovanou mechanikou Blu-rayTM BD-RE (XL) si můžete i na cestách přehrávat filmy ve vysoké kvalitě nebo bezpečně zálohovat data na disky s kapacitou až 100 GB. Fotografie a další multimediální soubory lze přesouvat mezi přístroji přes Bridge Media UHS-II s podporou slotu na SD kartu.

Tak trochu jiný notebook

Qosmio X70-B má tmavě stříbrný povrch a matně červené detaily. Tak bylo dosaženo odolného, ale zároveň elegantního vzhledu. Bezrámovou dlaždicovou klávesnici si při psaní za špatných světelných podmínek můžete podsvítit působivým červeným světlem. Clicpad s podporou gest zajišťuje jednoduché ovládání v každé situaci.

Notebooky Toshiba Qosmio X70 budou v Evropě k dostání ve čtvrtém čtvrtletí roku 2014.

 

Toshiba Qosmio X70:

  • Displej s úhlopříčkou 43,9cm (17,3”) s rozlišením 1920 x 1080 (Full HD), svítivostí 300 NIT a LED podsvícením
  • Procesor: čtvrtá generace Intel® Quad Core™ i7
  • Grafika: AMD Radeon™ R9 M265X Enthusiast Graphics s technologií AMD Enduro™ Technology
  • Úložiště: až 2 TB HDD nebo 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
  • Paměť: až 16 GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
  • ODD: disk Blu-rayTM BD-RE (XL)
  • Konektivita: 1 x HDMI®– výstup s podporou Ultra HD, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (včetně 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, Bridge Media UHS-II s podporou slotu na SD/SDHC, jack na sluchátka/mikrofon, Kensington lock port
  • Komunikace: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Intel® WiDi, technologie bezdrátového displeje, Bluetooth®0, HD webkamera s duálními mikrofony
  • OS: Windows 8.1
  • Audio: reproduktory Harman Kardon vyladěné systémem DTS Sound™
  • Klávesnice: bezrámová dlaždicová, červené podsvícení
  • Rozměry: 413 x 268 x 28,4/33,1 mm
  • Hmotnost: 2,9 kg

Barva: luxusní tmavě stříbrný povrch s matně červenými detaily

[Best_Wordpress_Gallery id=“5″ gal_title=“Toshiba Qosmio X70-B“]