La Grande Classique de Longines – decentní barevná elegance

Hodinky La Grande Classique de Longines ztělesňují estetickou tradici Longines, značky s okřídlenými přesýpacími hodinami ve znaku. Velmi tenké provedení podtrhuje eleganci a nadčasový design celé kolekce. Longines ji nyní rozšiřuje o nové modely, které zaujmou na první pohled decentním barevným provedením.

První hodinky kolekce La Grande Classique de Longines, která zdůrazňuje tradiční hodnoty značky, byly představeny v roce 1992. Velmi rychle se staly symbolem klasické decentní ženské elegance a vyhledávaným doplňkem sebevědomých žen přelomu dvacátého a jednadvacátého století.

Švýcarská hodinářská značka Longines nyní rozšiřuje tuto řadu o nové modely, které charakterizují decentní barevné kombinace číselníku a řemínku či tahu. Novinky jsou provedeny v odstínech růžové, modré a bílé barvy a dávají eleganci celé kolekce nový rozměr.

Kouzlo všech hodinek La Grande Classique de Longines spočívá v mimořádně tenkém provedení pouzdra. Nejinak je tomu i u nově představených modelů – jejich profil je pouhých 4,20 mm, respektive 4,45 mm u hodinek poháněných strojkem quartz. K dispozici jsou ve dvou průměrech pouzdra – 24,00 a 29,00 mm. Číselníky zdobí jemné perleťové vzory hvězd s růžovými, modrými či bílými/šedými odstíny. K dispozici je i varianta zpracování pouzdra s lunetou osázenou diamanty. Celkový dojem zdůrazňuje měkký řemínek z aligátora v odpovídající barvě. Volitelně je k dispozici také jemný ocelový tah, který se velmi snadno přizpůsobí tvaru zápěstí.

Nové modely hodinek La Grande Classique de Longines zachovávají základní charakter kultovní kolekce, která zaznamenala celosvětový úspěch svou elegancí a využitím tradičního know-how značky Longines.

Cena modelové řady začíná na 25 810 Kč. Hodinářství Bechyně www.hodinarstvibechyne.cz.

lgc_la-grande-classique-de-longines-1-copy

lgc_la-grande-classique-de-longines

lgc_la-grande-classique-de-longines-5-copy

lgc_la-grande-classique-de-longines-4-copy

lgc_la-grande-classique-de-longines-3-copy