Kongres ALTRON Data Center & Business World 2016

Společnost ALTRON pořádá 26. května 2016 tradiční kongres ALTRON Data Center & Business World 2016, který se bude konat v La Fabrice v pražských Holešovicích. Na již 16. ročníku kongresu oslaví ALTRON čtvrtstoletí své působnosti ve světě datových center a firemních IT řešení a o získané zkušenosti se podělí se svými zákazníky a odbornou veřejností.

„Letošní ročník odborného setkání přinese účastníkům nová témata a odpovědi na výzvy současného ICT světa. Kromě trendů v oblasti datových center a ICT se kongres zaměří na otázky spojené s efektivním řízením heterogenní cloudové infrastruktury,“ řekl Jan Rezek, marketingový ředitel společnosti ALTRON. Tématem dne budou inovativní systémy virtualizace provozních technologií datových center. Přednášející neopomenou ani novinky v softwarovém vývoji založeném na OpenSource platformách.

Novinkou letošního ročníku je paralelní sekce TECH-DEV fórum. Na ní budou k vidění praktické ukázky z oblasti kybernetické bezpečnosti, kontejnerizace a vývoje aplikací, zálohování cloudu, studentských projektů z ČVUT v Praze a novinek řešení pro datová centra. Účastníci kongresu si budou moci prohlédnout také první české řešení pro řízení heterogenní infrastruktury, které vytvořila společnost ALTRON pro českého telekomunikačního operátora.

„Svět datových center a ICT řešení dnes prakticky splývá a otevírá tak prostor pro nové přístupy a hledání odpovědí na otázky spojené s jejich efektivním a bezpečným provozem. Kongres ALTRONu je vhodnou příležitostí jak načerpat nejnovější informace a prakticky si vyzkoušet unikátní řešení naší společnosti a partnerů,“ dodal Jan Rezek.

Společnost ALTRON si letos opět přizvala ke spolupráci na kongresu významné české i mezinárodní partnery, kteří se aktivně podílejí na jeho obsahu. Svůj pohled představí například společnosti ABB, Arrow (zastupující značky VMware a Juniper), Avnet (zastupující značky IBM, HP a EMC), DNS (zastupující značku DELL), Emerson, ESET, Flowmon Networks, Schneider Electric a Veeam.

Odbornou záštitu nad konáním kongresu převzala analytická společnost IDC, ICT Unie a České vysoké učení technické v Praze. Více informací a bezplatnou registraci najdete na portálu akce kongres.ALTRON.net.