Konference PROACT STORAGE VISION: světoví technologičtí leadeři nahlédnou do budoucnosti datových center

Konference PROACT STORAGE VISION je každoročně navštěvována IT manažery, CIO a dalšími IT pracovníky významných českých firem, společností a institucí státní správy. Účastníkům poskytuje ucelený přehled trendů a novinek ve vývoji storage technologií pro datová centra s vyhlídkou do budoucích tří let. Letos svůj pohled na problematiku představí manažeři a vývojáři ze společností, jako jsou NetApp, EMC, Symantec, IBM, Overland Storage, HDS,  Imation (Nexsan), Cisco a VMware. Rovněž zazní přednášky na téma zlepšování kvality servisních a podpůrných služeb.

Mezi nejzajímavější témata patří například inteligentní diskové systémy, zálohování a obnova dat, archivace, budování datových center, softwarově definovaná storage zařízení, cloud, blade servery a LAN/WAN/SAN, konvergované a hyperkonvergované infrastruktury. Společnost Proact Czech Republic, přední storage integrátor a poskytovatel cloudových technologií, na konferenci představí nové služby z oblastí HealthCheck a Monitoringu.

Letošní, již devátý ročník se koná ve dnech 1. a 2. října 2015 v prostorách školicího centra zámeckého pivovaru v Litomyšli. Neformální část programu konference návštěvníkům nabídne prohlídku zámku Litomyšl a řízenou degustaci vína v zámeckých sklepích během prohlídky soch Olbrama Zoubka. Součástí společenského večera bude tradiční dobročinná tombola s výtěžkem určeným pro charitativní účely.

Účast na konferenci je zdarma pro všechny účastníky, a to včetně ubytování, pohoštění a doprovodného zábavného programu. Veškeré podstatné informace o konferenci včetně registrace naleznete na www.storagevision.cz.