Kolonial nově nabízí vše pro domácí pěstování zeleniny a bylinek

E-shop s potravinami Kolonial.cz pokračuje v rozšiřování své nabídky a mezi 13 500 položek zařazuje zcela nové kategorie. Naposledy portfolio obohatily potřeby pro pěstování zeleniny nebo bylinek. K nákupu potravin si tak zákazníci mohou objednat květináče, zeminu a 29 druhů semínek, momentálně s dopravou zdarma.

V nabídce nechybí ani specializované substráty, samozavlažovací truhlíky nebo široká nabídka hnojiv, které plně uspokojí i náročné pěstitele. Česká semínka pak zahrnují například cukrovou kukuřici, cukrový hrách, červenou řepu a keříčková rajčata či libeček, rozmarýn nebo levanduli.

“Zakládáme si na nejvyšší čerstvosti. A co je čerstvějšího, než doma vypěstovaná zelenina a bylinky,” zmiňuje marketingový ředitel Kolonial.cz Ondřej Tomeš. „V rámci hesla ‘jednoduše ve velkém’ jsme do nabídky zařadili velká i malá balení zeminy, naši řidiči tak ochotně přinesou i sedmdesátilitrový pytel zahradnického substrátu.  Pěstitelské úspěchy našich zákazníků pak budeme rádi prezentovat na našich sociálních sítích.“

Kolonial pod heslem “Potraviny online jednoduše ve velkém” rozváží nákupy pro takřka 3 miliony obyvatel České republiky a jeden milion domácností. Své zákazníky obslouží v Praze, středních Čechách, Plzni a na Rokycansku, v Hradci Králové, na Pardubicku a Chrudimsku, ale také v Ústí nad Labem a na Teplicku nebo v Liberci. Využívat ho mohou i obce podél dálnice D5 a D10. Pro Prahu a okolí doručí nákup v den objednávky, pro zbytek republiky pak platí pravidlo „Večer objednáte – ráno máte“, kdy nákupy dokončené do 22:00 hodin Kolonial zaveze od 8:00 následujícího dne.

Nezapomeňte vyzkoušet: https://www.kolonial.cz/zahrada

kolonial_aplikace_II kolonial_zahradnicke_potreby kolonial_nakup kolonial_domaci_pestovani kolonial_appka_nakup kolonial_aplikace