Jiří Vaško novým vedoucím týmu MailForce v Inveu

Vedoucím týmu platformy MailForce ve společnosti Inveo pro Českou republiku a Slovensko se od února 2015 stal Jiří Vaško, který doposud zastával pozici senior ASP.NET web developera. Na nové pozici mimo jiné zúročí své dlouholeté technologické znalosti.

Jiří Vaško se pohybuje v oblasti IT již deset let. První zkušenosti sbíral v MagicWare jako HTML kodér a grafik, později ve společnosti Inco Engineering vytvořil systém pro správu zakázek formou gantt diagramů v technologii .NET. Následně se přesunul do GZ Digital Media, kde strávil pět let jako .NET vývojář a analytik interních informačních systémů. V roce 2013 nastoupil do Invea na pozici senior ASP.NET web developera, kde byl až do současné doby zodpovědný za vývoj webové části platformy MailForce, která slouží pro rozesílání hromadných e-mailingových kampaní a jejich vyhodnocování.

V Inveu na pozici MailForce project lead nově řeší vývoj samotného systému, přes datamining a analýzy získaných dat až po koordinování a komunikaci technických náležitostí. „V současné době připravujeme platformu na řádově daleko větší rozesílací objemy, což ovlivní veškeré její části. Z dlouhodobého hlediska chystáme prostřednictvím nově zaváděných standardizací řešit velkou část funkcionality systému na míru zákazníka. Rovněž máme v plánu zapracovat alternativní obchodně-uživatelský model. Proto vítám, že Jiřího znalosti technologií, produktů a procesů budou klíčovým zdrojem pro růst a rozvoj našeho týmu a vyvíjené platformy,“ řekl Michal Menšík, jednatel společnosti Inveo.

Jiří Vaško vystudoval magisterské studium na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze v oboru výpočetní technika. Mluví anglicky a je svobodný. Ve volném čase se věnuje tenisu, cyklistice, lyžování a je vášnivým cestovatelem.