Jaký bude Valentýn na Pepa.cz?

Speciální valentýnské balíčky, pobyty s valentýnskou tématikou nebo třeba unikátní valentýnská nabídka zboží, takový bude letošní Valentýn pod vedením Pepa.cz, dvojky na trhu slevových serverů.

Hlavním lákadlem pro zákazníky budou letos na Valentýna speciální valentýnské balíčky, kdy zákazníci k vybraným dealům na cestování dostanou v ceně například růži, valentýnský přípitek nebo romantickou výzdobu pokoje.

„Valentýnskými balíčky reagujeme na poptávku našich zákazníků z minulých let a zároveň reagujeme na to, že lidé mají stále méně a méně času takové věci zařizovat. Snažíme se proto naším zákazníkům vyjít vstříc a nabídnout jim v takových případech plný servis,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz.

Co se týče struktury jednotlivých nabídek, chystá Pepa.cz na valentýna cca 80 dealů, mezi nimiž najdou zákazníci jak již zmíněné valentýnské balíčky, tuzemské i zahraniční pobyty, nabídky zboží i gurmánské gastro zážitky.

„Naší valentýnskou nabídku se snažíme vždy udělat co nejpestřejší tak, abychom uspokojili co nejvíce zákazníků s různými preferencemi. Věříme, že letos je naše nabídka valentýnských dealů historicky nejrozmanitější a nejzajímavější,“ doplňuje Jana Bačová.

Již nyní naleznete na Pepa.cz některé z letošních valentýnských nabídek. Například Luxusní 3chodovou večeři pro dva, Valentýnský zájezd na karneval do Benátek nebo Kytici rudých či bílých růží.