Hory na slevových serverech? Češi si oblíbili Jeseníky

Lyžařská sezóna je v plném proudu, a proto se Pepa.cz podíval, kam Češi nejraději v zimě a o jarních prázdninách jezdí. Jedničkou jsou letos u zákazníků Pepa.cz Jeseníky, následované Krkonoši a Šumavou.

Jarní prázdniny jsou v plném proudu a lidé jako každý rok přemýšlejí, kam vyrazit na hory, ať už sami za odpočinkem, nebo s dětmi za zábavou. Podle statistik Pepa.cz jsou letos jednoznačně nejžádanější pobyty v Jeseníkách, které v celkovém objemu prodaných dealů v kategorii cestování zabírají téměř 11 %. Na druhé a třetí příčce oblíbenosti jsou pak již tradičně oblíbené destinace – Krkonoše a Šumava.

„Jeseníky jsou u nás pravidelně velmi populární zimní destinací, mimo jiné i díky velmi výhodnému poměru nižší ceny a vysoké kvality nabízených zájezdů. I proto se našim zákazníkům snažíme nabídnou vždy jak už zavedené nabídky, které u nás zákazníci vyhledávají opakovaně, tak i nová místa a nabídky,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz.

Nejpopulárnější nabídky pro období probíhajících jarních prázdnin na Pepa.cz jsou aktuálně například 3denní welness pobyt pro 2 osoby v Jeseníkách za 2 099 Kč, Welness dovolená s polopenzí pro 2 osoby v Krkonoších za 4 190 Kč nebo až 5 dní relaxace na samém okraji Lipenské přehrady pro dva za 2 999 Kč.

Celou nabídku výhodných zájezdů pro období jarních prázdnin najdete na Pepa.cz příhodně pod volbou Jarní prázdniny. Nákup horského pobytu na slevovém serveru je možný i na poslední chvíli, doslova pár dní před odjezdem.