HoppyGo zahájilo spolupráci s Anny Carmat, pro vůz ŠKODA Octavia nabídne multifunkční matraci

Česká platforma pro sdílení aut HoppyGo zahájila spolupráci se startupem Anny Carmat, který vyrábí matrace na míru do všech druhů automobilů i střešních stanů. Uživatelé HoppyGo tak mají kromě obytných vozů další možnost, jak vycestovat na výlet či víkendový trip bez nutnosti řešit ubytování. Nově je k dispozici model ŠKODA Octavia s multifunkční matrací, která na cestách dodá pohodlí jako v obýváku a soukromý výhled, ať už jede uživatel kamkoliv. Součástí spolupráce je také exkluzivní sleva na nákup matrace, kterou získají všichni majitelé vozů sdílených přes HoppyGo.

Cestovat vozem na vlastní pěst, dobře se vyspat a neřešit přitom ubytování, standardně zajistí obytný či nastálo upravený automobil. Šikovné řešení pro pohodlné kempování však nabídne také multifunkční matrace Anny Carmat, která jednoduše a do pár minut udělá obytňák z každého vozu. V modelu ŠKODA Octavia, která je v nabídce HoppyGo, přesně kopíruje tvar interiéru a pohodlně se na ní vyspí dvě osoby. Pokud řidič vycestuje sám, může si matraci rozložit na jednu polovinu kufru a na druhou uskladnit např. kolo či rybářskou výbavu. Součástí je také přenosná taška, takže není problém si matraci kamkoliv přenést a rozložit, kde je potřeba.

„Vítáme každé chytré řešení, které dokáže naše služby ještě vylepšit. Flexibilní cestování bez závazků je stále populárnější a spolupráce s Anny Carmat bude navíc přínosná jak pro naše uživatele, tak majitele vozů,“ uvedl Jakub Erben, fleet manažer HoppyGo.

Vůči pořízení obytného vozu nabízí multifunkční matrace Anny Carmat nesrovnatelně levnější řešení a zároveň vylepšený vůz nijak netratí ani na jízdním komfortu. Jedná se o stoprocentně českou ruční výrobu, která vždy odpovídá požadavkům zákazníka a konkrétní specifikaci vozu. Matrace Anny Carmat nabízí široké možnosti osobitého přístupu a zákazník si může zvolit její tvarování, výšku i barevné kombinace. Individuální sestava se poté dá využít např. i jako pohodlná sedačka, nebo matrace do střešního stanu. Zákazník si může zvolit dokonce i voděodolný či protiskluzový povrch. Termín dodání je obvykle 2-3 týdny od závazné objednávky a matraci si může každý před nákupem vypůjčit a otestovat.

Uživatelé HoppyGo mohou vybírat z široké nabídky více než 300 modelů vozů nejrůznějších značek. Výhodou HoppyGo je rychlost a jednoduchost celého procesu výpůjčky. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy – zákazníkovi stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů. V případě dlouhodobých pronájmů na více dní navíc mohou uživatelé využít zvýhodněné cenové balíčky. V ceně zápůjčky je vždy zahrnuto havarijní pojištění, které kryje všechna běžná rizika.