Herní periferie Fnatic Gear od nejlepších hráčů: V CZC

CZC, dvojka na trhu s elektronikou, se stala exkluzivním prodejcem výjimečných herních periferií Fnatic Gear, které navrhují špičkoví hráči britské e-sportové komunity a společnosti Fnatic. Týmy Fnatic sdružují špičkové profesionální hráče z celého světa a jsou nejčastějšími vítězi turnajů v hrách, jako Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 a dalších. Do periferií, které navrhují, přenášejí vlastní zkušenosti, které pomáhají jim samotným vítězit a stále posouvat výkonnost kupředu.

Základem vítězství je nejlepší dostupný herní hardware. To si uvědomuje každý nadšenec počítačových her. Potvrzuje to i fakt, že přibližně čtvrtina všech českých hráčů investuje každoročně do upgradu hardwaru mezi 5 a 10 tisíci korunami, jak ukázal letošní průzkum CZC mezi hráči (13 % hráčů utratí ještě víc).

Jak ale najít ty nejlepší herní periferie? Co třeba zvolit ty, které navrhují sami pro sebe nejlepší světoví hráči? Jednou z nejúspěšnějších značek ve světě e-sportu, která vyhrává víc herních turnajů nejvyšší úrovně než kterékoli jiné týmy na světě, je Fnatic Gear, jehož velmi platným členem ve hře League of Legends je i český hráč Marek „Humanoid“ Brázda. Členové jeho vítězných týmů se podílejí na vývoji a inovaci herních periferií prodávaných pod stejnou značkou. Mimochodem, Fnatic Gear se dostala na 6. místo v žebříčku „nejinovativnějších herních společností roku 2021“.

Dnes mají produkty téhle značky doma už stovky tisíc herních nadšenců. Nyní se produkty Fnatic Gear dostávají exkluzivně prostřednictvím CZC na náš trh. Základem produktové nabídky Fnatic Gear jsou herní myši, klávesnice, headsety a podložky pod myš.

Bezdrátová herní myš s podsvícením Fnatic Bolt je designovaná pro praváky i leváky, nabízí možnost výběru ze 4 profilů s různým nastavením citlivosti (maximálně 19 000 DPI), které lze jednoduše pomocí tlačítka přepínat během hry. Myš je ultra lehká (váží jen 69 g) a její snímač nabízí zrychlení 50 G. Tu nejoptimálnější odezvu na kliknutí a vysokou životnost zajišťují výkonné přepínače Kailh GM 8.0. Hladký chod a dokonalou přesnost garantuje brusle Virgin PTFE a podsvícení myši nabízí výběr z 10,8 milionu barev. Latence 1 ms eliminuje jakékoli znatelné zpoždění a vestavěná dobíjecí baterie zajišťuje až 110 hodin provozu přes 2,4 GHz připojení nebo 210 hodin přes Bluetooth. Dobíjejí probíhá pomocí USB-C. Fnatic Bolt je k dispozici v černé a bílé barvě a CZC ji má nyní v akční nabídce za 1 599 Kč.

nabídky mechanických klávesnic Fnatic Gear stojí za zmínku například Fnatic Streak65 LP s nízkým profilem a oceňovaným industriálním designem STREAK. Mezi její hlavní přednosti patří malé rozměry (má 65 % standardního formátu) a speciální tiché Fnatic spínače s aktivační dráhou 1 mm a celkovým zdvihem 3,2 mm. Jejich profil je oproti tradičním mechanickým spínačům o 35 % nižší a díky tomu je rychlost stisku kláves bezkonkurenčně rychlá. Podsvícení lze přizpůsobit a jeho nastavení uložit pomocí software, na výběr je 16,8 milionů barev. Profil keycapů umožňuje lepší vyzařování světla a lepší nasvícení celé klávesnice. V e-shopu CZC je právě nyní klávesnice k dispozici za akční cenu 2 399 Kč. Headset Fnatic React+ je optimalizován pro vrcholový e-sport. Jeho součástí je pokročilá USB zvuková karta 7.1 a nezávislé ovládací prvky pro řízení hlasitosti zvuku ze sluchátek a mikrofonu. Headset nabízí skvělý prostorový virtuální zvuk 7.1 vyladěný od Fnatic. V balení jsou dvě různé sady náušníků – Protein Leather a Velur – a uživatel si sám zvolí, které mu vyhovují víc. O skvělý zvukový zážitek se starají vestavěné měniče o průměru 53 mm a odpojitelný mikrofon s kardioidní charakteristikou je díky upevnění na ohebném raménku plně nastavitelný. Na českém trhu je v prodeji exkluzivně v CZC za 2 199 Kč.